Bloggevent

Drottningen – kvällens stand in!

 

 

ÄNTLIGEN är Drottningen och Fnulan återförenade!  

Tja Fnulanlovers!

 Long time no see! (Det var väl sist i somras någon gång när jag och barnen besökte landet Skåne?).

Nu är det ju på det här viset att min undersåte har somnat sött brevid mig. Hon var så trött efter att ha fått in sin tenta ikväll precis i grevens tid. Det är klart kvinnan måste få sova! Men jag tyckte ju att det vore synd och skam att låta bloggen få stå och eka tom på uppdatering.

Därför tar jag mig an detta innan det är dax för min skönhetssömn.

Vi har ikväll varit ute och ätit tillsammans med några av tjejerna från Allt för föräldrar-gänget: Sofie, Åse och Evelina. Vi gjorde Vapiano och Fnulan stog på sig och tuggade i sig en sallad utan dressing. Fan så jag beundrar henne för hennes målmedvetenhet!

Imorgon ringer väckarklockan klockan 07.00. Då är det dax för vad vi alla längtat efter: hotellfrulle! MUMS! 09.30 öppnas dörrarna in till mässan och då ska vi vara pigga och glada (som om det ens finns något annat alternativ när det kommer till oss?).

Kram till er

 

 

3 svar till “Drottningen – kvällens stand in!

  1. Mysigt! KRAM till dig S.

  2. Emelie skriver:

    Mysigt med gästblogg <3

  3. Izabell skriver:

    Åh så trevligt!!:-) Jättehärliga bilder, speciellt på dig sötnos!:D

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.