Allmänt

Min mamma

Min mamma blev chockad idag när hon hörde att jag skulle till barnmorskan, jag märkte att hon hoppades på annat än ett cellprov. Jo ett barnbarn till ville hon ha, om det kom en Mira till, så det får nog vara så med det för Mira är unik!

Sen undrar jag…. VARFÖR gör man sig fin ”där nere” när man ska till barnmorskan????

22 svar till “Min mamma

 1. pia skriver:

  Hur gör du dig fin, där nere? Kammar mittbena?

  1. Fnulan skriver:

   @pia, HAhhaa man ansar väl till det lite 😉

 2. Maria skriver:

  Man borde inte göra sig fin när man ska dit, utan så ful som möjligt kanske, så de inte vill ha en på besök fler gånger, haha!!
  För de besöken är allt annat än trevliga! Fast självklart viktiga…

  Kram Kram

 3. hahaha…..till och med moster hade hoppats på ngt annat än tradigt cellprov.

  Men jag fick ju världens kommentar en gång hos barnmorskan som är en sån kulig dam. Mitt i undersökningen säger hon….Men Helen….detta ser ju jätte fint ut…så synd att den inte används lite oftare…..hahahhahah……vi dog av skratt båda två och jag tänkte…jösses….synd det? 😉

 4. Johanna skriver:

  Ja jag hoppas få rätt med skitet snart…annars får de hugga av det 🙂

  ska med till barnmorskan, nästa vecka..å jag längtar not!

 5. Fröken M skriver:

  Halloj raring !
  tack för ”pratstunden” förut – DU är härlig !!
  fina Mira, jag kunde knappast önska mig en sötare svärdotter !!
  Viggo är lyckligt lottad 🙂

  haha… jadu, att göra sig fin där nere vore nåt – frågan är väl bara VAD som anses som ”fint” ?!

  Kramar

 6. Jane skriver:

  Hahaha!
  Det gör jag oxå!
  Lite fånigt men så är det.
  Kramar i massor finaste du / Jane

 7. Kenneth skriver:

  Söt bild på tösen det andra kan jag inte uttala mig om som du kanske förstår 🙂

  1. Fnulan skriver:

   @Kenneth, HAHAHHAHAHAH

 8. Hanna skriver:

  Att göra sig fin där nere innan barnmorskan är väl lite som att tvätta håret innan frisören eller borsta tänderna extra innan tandläkaren eller måla naglarna innan manikyren. Haha. Många gör det, åtminstone i vissa fall, det är liksom pinsamt att visa att ”hej jag är inte fixad”. Fast barnmorskan är väl lite märkligt egentligen eftersom det är så naturligt med hårväxt mellan benen. Vi har väl lite allmän hets om att vi skall vara fina vid alla tillfällen? HM.

 9. Petra skriver:

  vet en gång när jag hade gjort mig fin där nere.. Och nämde det för min mamma som utbrast -va??? Gör du det innan du ska dit. Varför??

  ja du varför??

 10. Diana skriver:

  Puh, tack för att det ”bara” var en bild på Mira… jag trodde ett tag att vi skulle få se hur du gjort dig fin. Hahaha!

  1. Fnulan skriver:

   @Diana, Hej Diana! Om du får svar på detta inlägg via mail, SNÄLLA berätta det!!!!

  2. Fnulan skriver:

   @Diana, HAHHAHAHHAHAAAHA

 11. Fnulan skriver:

  @Diana, Eller detta?? PLZ tell me!!!

 12. Tant Marit skriver:

  ”Gjort dig fin där nere”?
  Hmmmm, nu fattar jag inte riktigt…
  Kammade du mittbena då eller?
  Kan du inte visa en bild!
  Jag fattar ju så trögt…

  PS: dumma jag, NU fattar jag ju…! Du TUPERADE musen! 😛
  Varför sade du inte bara det då! ”Göra sig fin där nere”… Humf!

 13. tess skriver:

  Ja varför? De beror på va du menar med FIN där nere… ler. Ren vill ja ju alltid vara…. å de har jag sett till att jag är. Men jag har väl inte sprutat glitter eller färgat in håret när jag hade de… men jooo nu är ja där aldrig typ men då jag var där så jo man såg väl till å ha fixat till de. Man vill väl visa upp musen från sina allra bästa sida… känna sig bekväm själv å de gör man väl om man har gjort de så som man vill ha de där nere…. sedan va de som undersöker tycker de vet man ju inte… ler. De får nog se de mesta… glitter i håret å rakat å orakat å smycken ja de är nog stora varianter….

 14. Ulliz skriver:

  ASG… Du har väl hört historien om hon som råkade tvätta sig där nere med dotterns tvättlapp???
  Den var ju full med glitter… 🙂

 15. Haha, det där tänker jag också. :-p

 16. Sara skriver:

  Det undra jag med?

 17. Junitjej skriver:

  Ha, ha!! Och varför kammar man sig inför besöket hos frisören?

  1. Fnulan skriver:

   @Junitjej, Hahahhaah ja det du, det kan man faktiskt undra!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.