Mira

Lyxkalender!

Mira har tur, hon har fått julkalender de lux, Playmobils fina slott, alla prinsessälskandes dröm. Man får en byggsats som blir ett litet slott och sen ett tillbehör varje dag. Lyckan blev total när första var en prinsessa! Eftersom det är från fyra år får hon inte göra det ensam, men det är toppen med någon vuxen eller storasyskon som hjälper till för det blir ju lek med. Fem tomtar av fem möjliga för denna kalender!!

14 svar till “Lyxkalender!

 1. Maya skriver:

  Åhh en sån hade varit kul när man var barn :)…verkligen lyxigt!

 2. Maya skriver:

  Och inte vann jag heller *surar* inte min grej det där med tävlingar 🙁

  1. Fnulan skriver:

   @Maya, Ledsen finaste…. du har ju vunnit en plats i mitt hjärta ju!!!

 3. Maria skriver:

  Vilken kul kalender!

 4. kela skriver:

  Åhhh vilken rolig kalender!!! Lyx!

  det där med att fylla *0 ja….jag fyllde ett *0 i sommras, först ignorerade jag det hela och tänkte att det nog inte var sant om jag struntade i det, men sen så insåg jag att det var lika bra att fira eländet…det skulle ju ändå komma 😉

  Vill du ha nått speciellt med på tavlan? nått speciellt djur? figur? namn, fäger mm? Du kan väll maila mig på kela46@hotmail.com

  lycka till med tentan nu!

  kram kram

  1. Fnulan skriver:

   @kela, Äntligen fått tummarna loss och svarat på ditt mail =)

 5. kaffehörnan skriver:

  Vilket nice pyssel
  Tack du

 6. Reggi skriver:

  Ja de är lyxkalender de, bonusdottern titta inte ens på dem när vi var på citygross och handla utan bonus dottern var snabb att hon skulle ha en chokladkalender med hästar på. Men sen så har hon en paket kalander som hennes farmor fixat till henne som åker i mellan 🙂

  Sv: Ja i natt sov jag gott, vakna inte ens när sambon kom hem från jobbet 6.45 i morse. Tack 🙂 Kram kram

  1. Fnulan skriver:

   @Reggi, Ja den är superfin men storasystern leker mer än Mira =)

 7. Diana skriver:

  Åh vill ha!
  Jag har min Kinderäggskalender (plus en vanlig chokladkalender) men vad är det mot ett prinsesslott???

  1. Fnulan skriver:

   @Diana, Sötnos kom inte in på din blogg igår.. fick panik!!! Det är playmobils fina slott =)

 8. Emelie skriver:

  Åhhhh hur söt som helst ju!!!

 9. Marie-Louise skriver:

  Åh vilken gullig kalender. Det är nästan så att jag skulle vilja ha en sådan ju 😀 Kram

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.