Okategoriserade

Vet ni hur det är att vara beroende?

Det är fruktansvärt att lida under ett behov och vara beroende. Det är ett stort tvång att bara HA och vara ett måste och man lever som en slav under deras våld. Ja ni förstår! Ni som röker vet eller hur? Jag själv är nykter OCH onykter  ickerökare sedan 7 år. När Sambon sa att han vägrade pussas med mig när jag rökt insåg jag att det inte fanns någon återvändo.

Men.. nu har jag ett annat STORT beroende! Jag måste ha topz varje dag, morgon och kväll. Och ju mer jag fixar öronen desto mer kliar det och desto mer toppsar jag mig. Snacka om att cyklar runt i ett ekorrhjul. Jag insåg mitt beroende när vi var i väg i helgen och glömt min örondrog. I morse fick jag den ultimata öronupplevelsen igen och det blir säkert en till i kväll!
Finns det någon hjälporganisation för detta problem? Anonyma Örontopz Beroende?

Vad är du beroende av min bloggvän? 

Nej jag är inte sponsrad av Ica, jag bjussar på reklamen bara dom har topps att köpa!

49 svar till “Vet ni hur det är att vara beroende?

 1. grabbmorsan skriver:

  Haha! Jag är nog också beroende av tops … och av att sova … och att städa (och vart kom det beroendet från helt plötsligt?) … och av godis !! så jag är nog en beroendemänniska ut i fingertopparna 😉

  1. fnulan123 skriver:

   Jag är beroende av dig!

 2. decdia skriver:

  Jag är också galen i tops, men för min del räcker det med typ varannan dag. Batman däremot, han är som dig…. sjukt beroende. Och ju mer man topsar desto mer vax som kliar får man. En ond cirkel.

  1. fnulan123 skriver:

   Jaa varför utsätta sig liksom??? Sjukt!

 3. marita57 skriver:

  Jag är också en beroendemänniska.Det är vi nog alla lite till mans tror jag.Kommer jag på att min ansiktskräm är slut en morgon får jag smått panik.Den är bara ett måste.Städberoende är en annan.Hannahs blogg ytterligare ett beroende men ett kul sådant;) Snart är jag väl beroende av Fnulanbloggen också.Ja listan kan göras lång.Men är det inte värre än så här så… Kram från ett regnigt Eslöv.

  1. fnulan123 skriver:

   Hahah söt du är! Du får gärna bli beroende av mig om du vill =)
   Kram från Vibban =)

 4. engdam skriver:

  Jag älskar också att topsa. 😉

  1. fnulan123 skriver:

   Visst är det skönt!!!

 5. vuxenmamman skriver:

  Jag har samma beroende som dig…..knasigt att du skrev om detta idag för jag tänkte göra det ikväll…..har också en sådan där period när jag är extra beroende. Fick höra av en läkare att jag skulle ta en tops med olivolja på och sen fick jag inte topsa mig på en vecka. Det var nog den värsta veckan i mitt liv ;-).
  Det värsta var att kliet försvann……och då blev jag nästan olycklig……

  1. fnulan123 skriver:

   JAaa man vill ju ha den där underbara känslan och rysningen det ger!

 6. asa1 skriver:

  Jag har samma som du… Tops är ett måste!!

  1. fnulan123 skriver:

   SKÖNT!!!!!

 7. HolmlundSofie skriver:

  Hej, Jag är en ny läsare och försöker gå tillbaka i arkivet för att kunna läsa mer 🙂 Men jag ser att det inte går att läsa längre än till augusti 2011.. Det kanske kommer att åtgärdas, eller har du en annan blogg någon annan stans? Kram

  1. fnulan123 skriver:

   Hej Sofie!
   Vad skoj att du kom in på besök! Ja du meningen var att jag skulle få över alla inlägg men det fungerade inte. Men om du kollar i morgon så ska det fungera på http://www.fnulan.se =) Vad skoj att du vill läsa!! Och hoppas att du kommer tillbaka!
   Kramen

 8. pelleplutt skriver:

  Topz speciellt om jag är på semester och badar mycket då är det som värst. Annars är det nog min eltandborste. ; )

  1. fnulan123 skriver:

   Jag kan inte ha eltandborste för då skrattar jag hela tiden =)

 9. reggi skriver:

  Är också beroende av tops och göra de varje dag och ibland flera ggr per dag

  1. fnulan123 skriver:

   En till som jag!!! Lovley!

 10. jennyanne skriver:

  Hm… nej, Topz är jag INTE beroende av… däremot har jag ju en massa annat, som min cola zero…och kakaoshaken 😉
  kram

  1. fnulan123 skriver:

   Cola Zero.. MUMS

 11. thedevilspet skriver:

  Yep! Jag är beroende av döskallar, snus och fota 😛 haha..alltså fotar jag tex inte på hela dagen så blir jag galen och rastlös! Haha..sjukt!

  1. fnulan123 skriver:

   Hahahah du är ju sjukare än jag!!

 12. popprinsessan skriver:

  Ha ha, en kompis till mig är också beroende av topz, hon har dem alltid i fickan. Men inte till öronen utan för att torka sig under ögonen!
  Hoppas träningsvärken är bättre 🙂
  Kram!

  1. fnulan123 skriver:

   Hahahhaa nja.. så sjuk är jag inte!

 13. sagabus skriver:

  Har tyvärr samma beroende som dej.. Det kliar och kliar och jag kliar tillbaka.. Men nu har min doktor sagt att jag inte ens får komma i närheten av mina öron med en topz mer 😉 Är det då det är ett missbruk? 😉

  Kramar

  1. fnulan123 skriver:

   Jaaaa så säger min örondoktor med..

 14. cecce skriver:

  Tuggumii! Stimorol fusion ska det va! Köper ett paket om dan typ. Rätt jobbigt faktiskt att va beroende:-)

  Hoppas du haft en underbar påsk och fått lite vila mellan varven. Var här inne och skulle kommentera häromdagen men lyckades inte?? Antagligen gjorde jag något fel.
  Det jag skulle skriva var i alla fall att du är fin som du är. Med eller utan hår på benen. Haha…även om jag förstår den där orakade känslan vi alla nog har emellanåt!

  Sköt om dig!
  Kramar

  1. fnulan123 skriver:

   Du är världsfinast du med!

 15. zupermamman skriver:

  Ha ha
  Ja du de låter som min sambo ju. Men han är även beroende av lypsyl,. Han blir helt GALEN om han inte finner sitt lypsyl.
  Har jag ngt beroende ? Hmm ja choklad =) & KÄRLEK

  Jaså du har ingen statistik du kan följa? Det som är så spännade.
  Men nu är du ju en av de stora =)
  Kramar

  1. fnulan123 skriver:

   Inte stor inte, det är bara jag =)

 16. trustmedarling skriver:

  Ujuj. Jobbigt med beroende. Men söker på att de inte är
  Tvångsbeteende och inte beroende? Eller ett beroendeframksllande tvångsveteende :p

  Man blir alltid så glad av dina kommentarer och får ett leende av dina inlägg! Keep going strong! Du förtjänar allt gott och borde bli sponsrar av Ica. 😉
  Kram

  1. fnulan123 skriver:

   Puss underbaring”!

 17. caroliinea skriver:

  Jag slutade röka för ganska precis ett år sedan och har inte tyckt att jag haft någon annan dålig vana efter det. Den sista tiden har jag och sambon köpt väldigt mycket dricka, inte nog med det så har vi en soda stream hemma. Häromdagen när drickan tog slut började jag leta efter flaskorna som hör till soda streamen, men jag kunde inte hitta dom, jag trodde att jag skulle bli galen, vad skulle jag göra, det fanns INGEN dricka hemma. Jag blev faktiskt riktigt rädd för mig själv om jag ska vara ärlig. Nu har jag bestämt mig för att jag ska ha ”drickförbud” och jag får bara dricka kolsyrat vatten.

  1. fnulan123 skriver:

   Duktiga du!!!! Du klarar det!

 18. dianasdrommar skriver:

  Hahaha, låter som ett ganska ofarligt beroende…topsa du vidare, du lär ju ha rena öron ivarje fall 😉 kramis Diana

  1. fnulan123 skriver:

   Haha sant så sant!

 19. tjejmorsan skriver:

  Åhhh det är så skönt att ”raspa” runt i öronen med topz!!! Och mina är oxå slut 🙁 Blir till att sponsra ICA för min del oxå idag!!! 🙂

  Jösses vad det kliar i båda öronen nu 😉 De vill ha topz!!!

  Kram finaste 🙂 Och nu är det nedräkning på allvar tills vi ses 🙂

  1. fnulan123 skriver:

   Jaaaa visst är det gott…

 20. silla skriver:

  NU ätligen gick det, hela tiden fick jag logga in logga in logga in.. När jagvar inloggad..
  Tops är underbart… men hitta en tops på golvet eller var som helst äcklar mig.
  Helst hemma hos någon annan….hehehe

 21. Maddy31 skriver:

  Vad kul att du har flyttat hit:))Fler bra bloggar på samma ställe- I like!!

  kram madde

  1. fnulan123 skriver:

   Vad gullig du är! TACK för dina fina ord!

 22. Caolda73 skriver:

  Åh herre guuuu, nu ska man alltså bekänna sina synder 🙂
  Tops är väl ett lindrigt beroende i jämförelse med nässpray. Yepp, jag är beroende av nässpray. Jag fullkomligt hatar och får panik om det är stopp i nosen. Ja jag vet, det är ju inte bra alls men nu är det som det är. Till mitt försvarstal måste jag säga att jag bara använder nässpray innan sänggång vilket är en stor förändring i min lilla värld gentemot hur det var förr.
  Så där, nu vet ni alla som inte känner mig hur denna Caolda funkar. Ett litet annorlunda sätt att ”lära känna” någon 🙂
  Må så gott!

  1. fnulan123 skriver:

   Hahah ja man måste dela med sig, det gör ju jag =) Ja det är nog inget bra beroende.. sluta med det där!
   Ha det bra!

 23. frokenmela skriver:

  Ja, vad säger man – inte en dag utan cola zero och lite smågodis ! Blir jag utan förvandlas jag till ett monster !?
  Världens bästa mamma, njae, men ganska hyfsad ändå…
  Dock gillar jag inte att leka på barns vis, så viggo får leka med mig i köket istället… 😉
  KRAM

  1. fnulan123 skriver:

   Håller med dig, Cola Zero! MUMS
   KRAM

 24. missvivi skriver:

  Tops är absolut ngt jag måste ha till hands efter jag har duschat så jag förstår ditt beroende, men det kan ju vara skadligt gumman, För mycket topsade jag orsaka skador i öronen har jag hört så det är bäst du försöker trappa ned 😉
  Annars är det nog handkräm & näsdukar …och din blogg så klart 🙂
  Kramar !

  1. fnulan123 skriver:

   Jag ska skärpa mig, lovar….

 25. familjenrosmer skriver:

  Haha du är för rolig gumman! Du vet väl att man inte ska vara inne och peta i öronen! Det är inte bra! Jag är beroende av godis men just nu är jag nykter godisaloist eller vad det nu kan heta. Och så är jag beroende av Lypsyl! Puss på dig!

  1. fnulan123 skriver:

   Men godis! MUMS MUMS!!!!
   pöss

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.