Mannen

Orolig

Nu har jag verkligen börjat undra vad det är för fel på min älskade sambo… Han har blivit ett monster på att slänga på pålägg och annat gojs på korvar, hamburgare och mackor. Idag tog han priset! Ett styck korv med fyra gojjor på! Ketchup, senap, gurkmix och hamburgerdressing. Så nu är det tomt i våra skåp och barnen får leva på vatten och spik en månad framöver!

Och det är en konstig odör i vårt hem, en blandning av jordgubbar, stekta prinskorvar, kokta skalade ägg och dill.. Det luktar inte parfym om man säger så…. Men gott ska det bli!

image

16 svar till “Orolig

 1. towe skriver:

  Tokig? Sambon är unik, vilken uppfinning. Åh så gott det ser ut med hamburgerdressing på korven. Hamburgerdressing hamnar på inköpslistan till nästa Sverigeresa, korvbröd handlar jag redan imorrn på Ikeas Schwedenshop för nunblev jag sugen på varmkorv. Mumma! Kram och glad midsommar! Towe.

 2. frum skriver:

  Röror med korv 🙂

 3. jeanetted skriver:

  Här ser det inte bättre ut 🙂
  Men skit i det Glad midsommar på er!
  Kramisar

 4. cecce skriver:

  MUMS!:-)

  Glad midsommar till dig min sköna!

  Kramar!

 5. uljo39 skriver:

  Trevlig midsommar! Kram Ulrika

  1. fnulan123 skriver:

   Detsamma! <3

 6. popprinsessan skriver:

  Det ser liite kladdigt ut…
  Hoppas ni får en fin midsommar,
  kram fina du!

 7. cammo69 skriver:

  Hmm..det där ser ut som en korv som jag skulle tänka mig.
  Så enligt mig är det DU som är konstig..inte din sambo 😉
  Kram och trevlig midsommar på dig!

 8. enkoppkaffe skriver:

  Trevlig midsommar till dig!
  Kram

 9. helma skriver:

  Gott med mycket ”göfs” på korven!!
  Men, du, kan inte barnen få äta av allt det där goda du räknade upp? I stället för spik menar jag. Blir ju lite orolig att de ska få ont i magen nu till midsommar!!;-)
  Glad midsommar till dig och din familj!!

  1. fnulan123 skriver:

   Tack detsamma!!

 10. decdia skriver:

  Batman och sambon får bilda klubb, han är duktig på konstiga blandningar han med. Vad sägs om leverpastej, ägg, senap och curry? Blä!

  1. fnulan123 skriver:

   Men öööööööööööööööö

 11. caroliinea skriver:

  Det känner jag igen, fast Pontus har ännu mer, han skulle säkert lägga ett lager ost på det där också! Själv nöjer jag mig med lite ketchup ibland gurka, och är jag och anglar och vi grillar korv vill jag ha pickles på 🙂

  Hoppas ni får en bra midsommar! 🙂

  1. fnulan123 skriver:

   Jaddå det var en bra midsommar! DU då?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.