Hemmet och Inredning

Naturligtvis…

Ja jag är en gammal kärring, ni alla kan kalla mig mormor här inne bland alla ungdomar i Bloggfamiljen. Och en gammal kvinna ska inte ge sig på vissa grejer. Så är det bara! Nu kan jag knappt gå och resa mig ur soffan är ett helvete. Allt för att jag ska vara så duktig och fixa allt. Gräsklipparen har pajjat och min man tror att jag hittar på hyss för att få fram ett hett önskemål om att slippa tegelväggar ute i uterummet. På bilden ser ni hur mycket jag försökte.. Men hallååå man kan ju inte ha en tegelvägg i mitt uterum, det fattar väl vem som helst!

Nu är i alla fall vår friggebod/gäststuga färdigmålad och alla bjälkarna i uterummet. Nu hoppas jag att vi fortsätter med väggarna där med som ni förstått. Och om ni kollar kortet nedan så förstår ni nog vad jag ska göra nu =)

imageOjsan… kan det vara ett rop på hjälp att slippa tegelväggen? Färg går INTE bort på tegel..

imageOj….. en dusch kanske??
 Kolla inte på möbler etc.. det är jag inte klar med, det ska ni få se sen en annan dag 

15 svar till “Naturligtvis…

 1. mariannnielsen skriver:

  Duktig du är 🙂 och SKITIG :))))
  Kram

 2. tjejmorsan skriver:

  Hahahah du är ju för söt älskade <3

  Puss

 3. hovdamen skriver:

  Det ser precis ut som om jag hade målat:-) Jag får inte lov att måla längre för min man är så ordentlig själv…

  Kram

 4. annemede skriver:

  Smart med färgen! Ska härma! Frågan är bara hur jag ska motivera att jag burit ut målarfärg till badrummet på stugan?! 😉

 5. towe skriver:

  Fin friggisen blev och vilka söta grå fötter. Skrubba på! Kram towe.

 6. ann62 skriver:

  Du er dyyygtig 😉
  Jeg forstår ikke du ikke kan komme ind på min blog. Har ikke hørt om andre som har problemer med det, men …. det er dette indlæg: http://www.schousnigel.se/?p=1451 du skulle se, og det var jo kun fordi, du kommenterede at vi danskere spiser hele tiden….griner…siden er der kommet nogle flere billeder af maden vi har spist. Hyg dig.
  KRAM 😀

 7. madelein skriver:

  Du är grymt duktig!

 8. madicken84 skriver:

  Va duktig du är 🙂 . Jättefint ju 🙂

 9. cammo69 skriver:

  Som sagt..du är riktigt duktig. Och riktigt skitig!! 🙂
  Kram!

 10. mamsijosefin skriver:

  Haha ditt snusk blogginlägg var så roligt!! Äntligen någon som vågar blogga om lite snusk! Haha!

  1. fnulan123 skriver:

   Ska fixa mera 😉

 11. kela81 skriver:

  fint 🙂 Och det är bara att skvätta på…tillslut kan han inte säga nej till att göra om det 😉

 12. mrsjeanette skriver:

  Oerhört kul! Tack för tipset. Ska testa det i helgen och så om jag också kan få nymålat. Men det blev snyggt!!
  Kram!

 13. aniika skriver:

  Snyggt jobbat!

  1. fnulan123 skriver:

   TACK =)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.