Mira

Bryta ihop nu eller sen?

I morgon kommer jag att göra bort mig fatalt! Jag kommer snarka som en skogshuggare i Tibet så att alla på tåget hör som jag sitter på. Dom kommer att skratta åt mig och det blir löpsedlar i skvallerpressen ”Vansinnigt trött mamma orsakade bullerskador på tåg”. Med min förkylning lär det bli så… sorry!

Mannen sover efter en utekväll med grabbarna. Mira är vaken och klockan är 01:20 och min väckarklocka är ställd på 04:00! I morgon är det muntlig tenta på min kurs på Linköpings universitet. Mira skriker om bolimbompa, haaalllåååå det finns ingen underhållning för små skitungar som ska sova! Just nu känns det som att jag vill hoppa från en klippa

Jag har haft värk i min axel i tre nätter, halsont och blivit väckt av min egen snarkning, så sömnbristen är total. Nu undrar alla varför jag inte väcker mannen som får ta Mira, men haaalllåååå då kan jag inte spela offer och öka på hans dåliga samvete ju!
Nej ärligt, jag kan nog inte sova i alla fall.. fan!

Nä ger er, inte ens Mira är söt när man är trött mamma! Eller jo…. i alla fall är hon naken som vanligt! Vet inte vad det är med den ungen som alltid slänger av sig kläderna! Brås på vem? Ja och fingret är i munnen!

26 svar till “Bryta ihop nu eller sen?

 1. Lisbeth skriver:

  Usch! Tycker väldigt synd pm dig, självklart!

  Kramen 😉

  1. Fnulan skriver:

   Tack!! Det var snällt!!

 2. andersen skriver:

  Malin..kan inte hjälpa att Linköpingskillen Lars Winnerbäck dyker upp i min sömnlösa natt och vi tänker på dig. Självklart måste jag säga att du är bäst, du fixar allt.

  ”Du ser andra halvan av solen när den sjunker i väst
  Jag sitter ensam här och undrar var vi hamnar härnäst
  Med dig på andra sidan jorden får jag tid till ingenting
  Medan natten fäller blå, kalla skuggor häromkring

  Vi skulle klara vad som helst, vi skulle aldrig säga nej
  Och vad du anförtror åt mig, ska jag anförtro åt dig”

  En elegi till dig från mig. Kram A-E

  1. Fnulan skriver:

   Men så fint!!!! ALDRIG läst!! Tusen tack finaste du!!

 3. andersen skriver:

  Oops, elegi betyder klagodikt och så menade jag ju inte. Det var menat som stöd i sömnlösa natten. Men för kommande dagen vill jag bara ge dig positiv energi 🙂

  1. Fnulan skriver:

   Det förstod jag!! Pussen

 4. Sune...the girl skriver:

  Vi kan sitta och tycka synd om varann. Eller du på en stol inomhus och jag i snöyra utomhus med snöflingor i munnen, näsan OCH mellan bröna! Hej morgonjävel säger jag bara. Somnade runt 2.15 och jag hade önskat att jag sov till 4.30 när klockan ringde men nej då, rygghelvetet bestämde sig för att vi skulle upp kl 4.10, DEN är fan inte fin. Men det är onsdag, lilla pattarklappardan, en dag som jag hoppas att raringen verkligen klappar på dom annars ska jag döpa om den här dan till nåt helt annat. Ja Fnulan..det är helt okej att skratta åt den här kommentaren också, helt okej 😉 Kram och ha en bra dag…trots allt.

  1. Fnulan skriver:

   hahaha sötnöt!! Jag det är fan synd om oss!!! Men vi är kämpar eller hur!

 5. Sara Svensson skriver:

  Åh vad jobbigt med ett barn som inte vill sova om nätterna! Innan vi fick våran ytterdörr bytt (hade en gammal ranglig jävel), så sov Måns bara halva nätterna och sen vaknade han. Tog upp honom och la honom i våran säng men där ville han inte ens sova, så det var till att vara vaken en stund istället. Men nu sover han tack och lov hela nätterna! 😀

  1. Fnulan skriver:

   Ja hon är inne i en helvetes period… Det är väl femte natten nu… skit!!!!

 6. Kenneth skriver:

  ja det där med o sova eller inte sova kan jag nog skriva en bok om inge kul o ine få den sömn man behöver

  1. Fnulan skriver:

   Usch.. har du några bra tips???

 7. Tina skriver:

  Nej men fy din stackare! Hoppas du sover gott på tåget nu då! Lycka till med tentan finaste! Jag vet att du fixar det! PUSS

  1. Fnulan skriver:

   Love!!

 8. Marie-Louise skriver:

  Lider med dig, det är inte skoj att inte få sova när man vet att man måste upp tidigt.
  Lycka till med din muntliga tenta 🙂 du fixar det vännen! Kram

  1. Fnulan skriver:

   Det gjorde jag =))) Underbart!

 9. Tommy skriver:

  Sv: Tack vännen, det värmer och det ska bli riktigt kul! 🙂

  1. Fnulan skriver:

   Kramen!!!

 10. Ama de casa skriver:

  Lycka till med tentan!

  Det ska bli kul att läsa om SJ-s nya bullerproblem i tidningarna sen 😉

  1. Fnulan skriver:

   Hahaha ja… grannen flyttade ju sig!

 11. ansepanse skriver:

  tycker synd om din Fnulan, sömn behöver man om hjärnan ska fungera, håller tummarna för att det går bra för dig <3
  Sv: men nu undrar jag, varför ska Sluggo ha ett rosa halsband? tror du att Sluggo är en tik? det är han inte 🙂 fast visst kan väl hanehundar ha rosa halsband också, men det fanns bara, blå, gröna och lila, jag hade velat ha lila men då visade det sig att just i lila fanns det inte i Sluggos storlek
  kramar <3

  1. Fnulan skriver:

   KLART Sluggo är en pojk. Och tjejer gillar pojkar som bär rosa!!!!

 12. towe skriver:

  hihi! Hon ar allt bra sot den dar lilla nakenfisen. Dixie har ocksa dille pa att vara naken. Nar vi var pa flygplatsen i Miami och skulle flyga hem sa holl hon pa att dra av sig byxorna hela tiden. Just da, i det ogonblicket, var hon inte min unge. Lycka till pa tentan! kram towe.

  1. Fnulan skriver:

   HAhaha tokungar!!

 13. Snarka på du, det får man göra om man är trött!!

  Lycka till!!

  1. Fnulan skriver:

   TACK, det ska jag säga till de som klagar!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.