Familj

Som jag skällt på min stackars man

Jag kan tjura, men inte så mycket, bara ibland, lite lite… asså mycket lite. Vissa dagar skäller jag mer och tjurar mer än annars, men dom dagarna är sådana dagar som jag får lov att va tjurig.

I alla fall……

Jag har skällt flera gånger och undrat var i helvete alla våra matlådor tar vägen, mannen har bara skakat på huvudet och sagt att han inte vet. Då har jag skällt ännu mera.. Så städade vi på jobbet idag, hoppsan Kerstin… där var ett tiotal matlådor, men det säger jag inte.. Man ska väl aldrig erkänna att man gör fel heller?

Nu ska jag göra en storbeställning på Du & Jag som har en sjukt bra rea! Passar bra med lite fynd-sommar-kläder inför Thailandsresan.

Tuppeware

Bara lite……

20 svar till “Som jag skällt på min stackars man

 1. jeanetted skriver:

  Låter som mig när jag är i högform 🙂

  1. Fnulan skriver:

   Hehehe ja dom har det inte lätt dom små liven!

 2. reggi skriver:

  Haha känner igen de, brukar med skälla på sambon tills jag sen inser att de var mitt fel. Men man erkänner aldrig att man gjort fel 😛

  1. Fnulan skriver:

   Nej gud nej, man ska inte erkänna!!! Aldrig!!!

 3. Diana skriver:

  Haha, och jag som blir sur på Batman om jag hittar en matlåda i bilen (hur kan man glömma att man har en låda i bilen de tio minuter som det tar att köra hem???)….

  1. Fnulan skriver:

   Men då ska inte du och jag flytta ihop dårå???

 4. Sune...the girl skriver:

  Hej min lilla humorklick! 🙂

  Haha, på mitt gamla jobb samlade dom på matlådor, hälften var mina och när chefen ställde sig upp och sa med hög röst: ”De som äger dessa matlådor får ta mig fan börja ta hem dem snart!” Sen var jag först med att slänga ner 7 matlådor i en påse medan resten stirrade sig blinda på mig 😉

  Tack för kommentaren i min blogg! Det är ta mig fan nästan bara du som kommenterar och ja ba: ”Åååh Malin, hon som kan dansa naken fast med kläder på” 🙂 Gillar dig vet du! Och du, det där med att en tar mer än ger..det är jag van vid så fortsätt du 😉

  Puss!

  1. Fnulan skriver:

   Hahahhaha som vanligt…. klockren!!!!

 5. Det är nog lätt hänt, där jag hade praktik sist lämnade alla sina matlådor, inte nog med det hade alla likadana lådor så dom stod där i slutet på varje vecka och såg lika förvånade ut över att dom inte visste vilka lådor som var deras eftersom ingen heller skrev namn på sina.. Jag brukar ge Pontus rejäla utskällningar ibland och sen inser jag att det var mitt fel, men det erkänner jag aldrig 😉

  1. Fnulan skriver:

   HAhha nej för fasiken, klart det inte är ditt fel min sköna! Du är ju lika perfekt som jag! Eller hur!

 6. Hanna skriver:

  Du och Jag gör så himla mycket fint! 🙂

  1. Fnulan skriver:

   =)))))

 7. kaatzi skriver:

  Fredag idag!
  Önskar dig en skön helg 🙂
  Kram K

  1. Fnulan skriver:

   Och idag är det söndag =) Sorry sent svar <3

 8. Tina skriver:

  Haha! Stackarn 😉 Önskar dig en fin fredag finaste Fnulan! PUSS

  1. Fnulan skriver:

   Puss min underbara TIna som jag längtar efter!!

 9. Oj, beskrev du mig nu eller?
  Igår stod jag och skrek åt sambon här hemma att det inte gick att få till nåt kallvatten … då insåg jag att jag hade vridit på VARMvattnet. Skyller såklart på gravidteten. För så jäkla vimsig får man väl inte vara? 😉
  KRAM

  1. Fnulan skriver:

   Hahahah ja det var dig jag skrev om, jag är ju perfekt ju!!! PUSS

 10. aniika skriver:

  Hehe, känner igen det där.

  1. Fnulan skriver:

   😉 Många som gör det!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.