Familj

Besök på KK =)

Vad tänkte jag på nu då? Sist jag gjorde detta så slutade det med brännskador och att jag gick runt som ett illaluktande monster i ett par veckor. Jag sa flera gånger att jag ALDRIG mer skulle utsätta mig för det igen… Men nu så…

Jag har beställt vaxning av ben och bikinilinje… AJ som fan!

Jag är så trött på att se ut som ett mässlingsjukt monster efter rakning av bikinilingen. Jag får stora blåsor och ser ut att vara pestsjuk eller något. Förra gången för 5 år sedan när jag gjorde det blev jag verkligen skadad i armhålorna, jag hade brännsår och ÄRRSKORPOR där i flera veckor, så denna gången låter jag Christel göra det som är ett proffs på det men vi låter svetthålorna vara…Ja jag är ytlig och det är ok!

Idag var det dags igen.. Återkoll på mina cellförändringar på KK. Alltid lika härligt att ligga i den där bekväma stolen och bresa upp sitt sköte för en främmande man, NOT! Men lika obehagligt blev det för honom… eftersom jag har ”rakförbud” inför vaxningen…

Nej INGEN bild på mitt orakade sköte, men min favoritbild från vår resa till Venezuela, den resan då jag hade skador i svetthålorna…

Venezuela

32 svar till “Besök på KK =)

 1. Sune...the girl skriver:

  Hahaha BRA att du inte la upp ditt sköte i det skicket för jag som flata hade ju gått i celibat for life! Och det är ju inte så kul…liksom. Däremot är nog den där herrn van vid det mesta, det finns dom som aldrig har rakat sig och då får man slå sig fram med lie, I know!

  1. Fnulan skriver:

   Hahahahhah ja men akta dig så att den inte dyker upp om ni inte är snälla!!

   1. Sune...the girl skriver:

    Men du Malin.. *ler så där sött som bara jag kan, stryker ett lätt finger från tinningen ner till halsen och viskar*..dä sölle du la ente göra tös?! Va? Visst? Eller?!

    1. Fnulan skriver:

     Hihihi toka!

 2. mammaspring skriver:

  Jag är ledsen… hehehe… men nu började jag skratta! Ärrskorpor och pest. Vart har du gått tidigare kvinna?

  1. Fnulan skriver:

   Hahaha heeeelt ok!!!!

 3. Elisabeth skriver:

  Ååh, vad jag känner igen mig. Jag ser ut som att jag har en hudsjukdom när jag rakat bikinilinjen. Just nu är det ingen ”linje” direkt… Jag har glömt köpa rakhyvlar typ alla de senaste gångerna jag varit på affären. Jag ser lite ut som Chewbacca på benen och i armhålorna kikar det fram små marsvin 🙂
  Jag ska också till KK och kolla cellförändringarna, jag hoppas att jag kommer ihåg att köpa rakhyvel innan dess, but who knows 😀 😀

  1. Fnulan skriver:

   Hahaha ja det är inte vackert!!! Det kommer att gå bra på KK!! Kramen

 4. Skolan skriver:

  Underbart. Besviken att vi inte fick se din mussla haha. Nä tror du visat upp den tillräckligt i dag 😉

  1. Fnulan skriver:

   Hahah besviken?? du är galen!

 5. Haahahaha fegt Fnulan!! Jag trodde ju jag skulle få se bild ju 🙂

  1. Fnulan skriver:

   Hahaha ja du.. ska jag skicka foto??

 6. JOhanna skriver:

  HAHAHA *fnissar för mig själv* Surprice säger jag till läkaren *asg* Men han är säkert van vid de flesta frisyrer tror jag 😛

  Hoppas vaxningen kommer gå bra och att du slipper hemskheter som sårskorpor och annat ont!!

  1. Fnulan skriver:

   Hahah ja det måste vara hemskt att vara gynekolog!!!

 7. Viktkamp skriver:

  Bikinilinjen är inte så farligt.. är nog värre med brasiliansk.. det har jag dock inte vågat mig på än 😉 Puss måste ses snart <3

  1. Fnulan skriver:

   Det blir INTE någon brasiliansk…. usch ajajajjajjaja JA SES!!!!

 8. Han är nog van vid det mesta! Jag som har mycket problem med urinvägarna har gjort fler gyn undersökningar än de flesta, nästan så många att jag är van vid det (!!!) Men en gång skämdes jag lite extra och mitt under undersökningen fick jag min mens som alltid är väldigt regelbunden, men just då var den flera dagar tidig.. Men som sagt, dom är nog van vid det mesta och förhoppningsvis ser jag aldrig mer människan 😉

  1. Fnulan skriver:

   Hahha men din stackare!!!!

 9. Vill bara tillägga att vid de flesta undersökningar har de klagat på att jag rakar mig, för enligt dom är det bästa att vara orakad speciellt när man har problem med bland annat uvi. Men jag vet inte, det kanske är en arbetsskada? 😉

  1. Fnulan skriver:

   Men hu…. könshår vill vi INTE ha!

 10. Diana skriver:

  Mina vänner säger att en epilator inte ger en röda plidor… Jag fick en i julklapp och har testat det lite (överallt typ) utan att få röda plidor. Men jag har bara testat lite för det gör nåt satans ont.. Det ska tydligen också bli bättre med tiden. 🙂

  1. Fnulan skriver:

   Nej tack, det kommer inte i närheten av mig! PUNKT!

 11. camilla skriver:

  Stackars dig…och gynekologen 😉
  Kram!

  1. Fnulan skriver:

   Puss!

 12. Babs skriver:

  Å jag blev lite orolig där ett tag men jag som alla andra slapp se ditt sköte och i stället möttes jag av en helt underbar badbild.
  Kram

  1. Fnulan skriver:

   HAhaahha du slipper!!!

 13. Louise skriver:

  Hahaha! Lycka till med allt!

  1. Fnulan skriver:

   =))))))

 14. Maja75 skriver:

  HA-HA-HA!! DU ÄR BÄST!!:-) GER UPPHOV TILL MÅNGA SKRATT!

  PÖSS & KRAM ”GROTTIS”

  1. Fnulan skriver:

   Men tack raring!!!! <3 <3 <3

 15. Dragi skriver:

  Hej,
  jag kör också epilator lite varstans (ben, bikinilinje, armhålor) och det ”känns” knappt längre. Ibland gör jag egen vaxning, köper en burk som finns lite överallt, Lindex, HM, en del varuhus. Varmvax, värms i mikron knappt en minut och sedan är det bara att kleta på och dra av med medföjande remsor. Kan verka krångligt innan man får in tekniken. Benen blir ivarje fall lena efter detta.

  1. Fnulan skriver:

   AJAJAJAJAJAJ nej tack….. usch aj!!!! =)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.