Familj

Varenda soliga morgon..

Varenda soliga morgon vill jag tvätta och hänga ut tvätt. Sen glömmer jag bort det…. Skönt…

Idag kommer 32 galna kvinns till mig på storshopping av Me & I– hur tänkte jag när jag bjöd in alla jag kände? Nog inte alls… Mannen har rymt till jobbet, det fattar inte jag. Hade jag varit av det manliga könet hade jag älskat att få vara tuppen i hönsgården. Tänk 32 snygga brudar och en man.. WOOP WOOP. Vad är problemet?

Denna ska jag köpa till Mira, såklart ska hon ha en klänning med bilar! !

Säg det inte till mannen men jag fyndade Ray-Ban brills på Campadre idag! Nästan halva priset. Brukar du också handla där? Superpriser på supergrejer!

 

6 svar till “Varenda soliga morgon..

 1. Nä ibland glömmer man bort att tänka men allt ordnar sig:)
  Ha en riktigt bra dag
  Stor kram från Victoria

 2. Linn skriver:

  Ibland glömmer man bort att tänka till före. Men jag tror att det är just det som ger dom mest minnesvärda stunderna. Spontanitet och värme, att bjuda in massor med folk utan att planera så himla mycket innan brukar ge dom bästa och trevligaste stunderna. Så jag är övertygad om att du och dom andra kommer att få en trevlig dag. Det enda som kommer bli lidande är era plånböcker, hi hi 😉

 3. Carro skriver:

  Oh Me and i är fina kläder! Har handlat rätt mycket till Vilde därifrån. 🙂
  Ha en bra dag!

 4. Åh det låter jätte roligt!!! =)
  Berätta sen hur det gick 😉

 5. sofia208 skriver:

  Hahaha, jag förstår nästan att han rymde för med 32 kvinnor i ett och samma rum kan ljudnivån ganska lätt stiga över tinitusvarningen 🙂 Hoppas ni får ett bra party och att du gör några riktiga fynd 🙂

  Kramar

 6. Tjejmorsan skriver:

  Åhhhh jag har redan lagt ner X antal tusen på vårens kollektion… tur INTE min man vet hur mkt!!
  Kram och ha en fin visning idag

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.