Familj

Där är hon…

Hu… får rysningar när jag tittar mot skräckhuset på vår gata på jobbet… Hon är där inne och skrockar elakt. Jag vågar knappt visa mig så jag gömmer mig bakom gardinen.

Hon är där…

Hon… den därade… massören. Fy för in i hel*ete vad ont det gjorde idag. Jag fick så mycket skäll för att jag inte tagit hand om mig själv och stryk fick jag, i alla fall min kropp. Men Mia du är fasiken bäst!

Mira är hos farmor och jag har verkligen gjort det man vill när man har barnledigt.. Jag har jobbat till 20:00… Life is good… Tina tyckte att vi skulle ha massor med sex, men va fan är man barnfri har man annat att göra, sova, surfa och glo på dumburken!

image

Huuuuuuu Mia på Helheten är grym… GRYMT bra! Och jag är kräsen som massageterapeut ska ni veta!

12 svar till “Där är hon…

 1. Tina skriver:

  Haha!! Ja alla prioriterar vi ju olika

  1. Fnulan skriver:

   Snusktant 😉

 2. Jag fick massage i födelsedagspresent… Ser fram emot det med skräckblandad förtjusning…

  1. Fnulan skriver:

   Jag kan ta massagen annars!!!

 3. Tjejmorsan skriver:

  Aldrig i livet att jag skulle sexa när jag är barnledig.. herre Gud då har man ju så mycket andra bra saker att pyssla med..
  Och du.. jag förstår att du gömmer dig bakom gardinen! Det ser verkligen ut som ett ”skräckens hus” 😉

  1. Fnulan skriver:

   HAHahha håller med dig!!!!

 4. tiajajja skriver:

  Åh massage..jag går regelbundet; 1 gång/vecka och det gör lika jävla ont varje gång…tror jag är ett hopplöst fall……

  http://annorlundaunderbara.wordpress.co
  Premiär för dotterns låt på YouTube

  1. Fnulan skriver:

   HAhaah men hur kan du ha så dålig rygg????

 5. ♥ Sojka ♥ skriver:

  Du måste ta hand om dig!<3

  1. Fnulan skriver:

   Lovar och DETSAMMA!

 6. Popprinsessan skriver:

  Jag skäms alltid när jag går på massage eller forvård eller så, just för att jag gör det så väldigt sällan och känner mig som en sopa som inte tar hand om mig själv. Men när sjutton ska man få tid till det utan att sitta där helstressad?
  Du kanske ska passa på att gå till skräckens hus en gång till nu när du är barnfri? 😉
  Kram

  1. Fnulan skriver:

   HAhaha nej, nu dröjer det…

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.