Familj

Vuxenpoäng…

Vad jobbigt det är att vara vuxen! Idag har jag suttit i telefon sen jag kom hem för att hitta rätt försäkring! Snacka om skillnader i pris, hur kan det vara så? Och jag är alltid rädd för att jag blir lurad. Det kvittar om det är billigt eller dyrt, man känner sig lurad på ändå vilket man än väljer. Jag har hört att man aldrig kan lite på försäkringsförsäljare 😉 Sen måste jag säga att det är pinsamt att fråga om priserna för man känner sig förbannat snål…

Ett bolag var klart dyrare än ett annat. Det var dubbla priset. Då grubblar man, vad fasiken har jag missat? Nu står det mellan två och nu ska offerterna synas…

Jisses vad vuxen jag är! Skämmigt!

Denna läppstiftstjuven blir nog aldrig vuxen i mina ögon…

 

14 svar till “Vuxenpoäng…

 1. Vi är sjukt nöjda med vårt försäkringsbolag, If. När jag fick cancer så var det inga problem och sen när maken blev sjuk när vi var i Egypten så var det inte heller några problem. Snabb ersättning och inga frågor, superbra!

  1. Fnulan skriver:

   Ja det hamnade mellan if och Länsförsäkringar =) När man är sjuk ska man ha det bra…. Kramen

 2. Jag har ingen koll, min make väljer försäkringar. För mig själv har jag en gammal försäkring som jag haft som barn som är mycket förmånlig

  1. Fnulan skriver:

   Jag är stolt att JAG fixat grejen =))))

 3. popprinsessan skriver:

  Usch ja, sånt är ju bara så jobbigt och trist! Är allt för dåligt på att sätta mig in i en massa som egentligen är superviktigt. Vissa saker har jag (tyvärr) släppt till maken… Det är ju pinsamt!
  Hoppas att ni hittar något som känns rätt!
  Kram darling!

  1. Fnulan skriver:

   Ja det blev nog bra!!! Love u!!!

 4. Ett tips är att verkligen fråga om försäkringen täcker sjukvård som inte har med olycksfall att göra! Det önskar jag att jag hade koll på när jag väl tecknade min försäkring och blev skadad under en operation! :/

  1. Fnulan skriver:

   Tack för tipset!!

 5. Nockinocki skriver:

  Det där är en riktig pärs att syssla med och det handlar ju ofta om en del pengar. Men såklart att en bra försäkring kostar 🙁 Hoppas ni blir nöjda med vad ni bestämmer er flr.
  Kram

  1. Fnulan skriver:

   Jaddåå det blir nog bra =)

 6. Tina skriver:

  Usch sånt där är jag askass på! Har ingen koll alls om jag ska vara ärlig! Hoppas ni hittar rätt i djungeln! PUSS

  1. Fnulan skriver:

   Vi har hittat rätt!

 7. Jill skriver:

  Vad är det för försäkring Du ska ha?
  Har jobbat på försäkringsbolag tidigare, hjälper Dig gärna om jag kan

  Kramelikram

  1. Fnulan skriver:

   Skriver till dig på fejjan =)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.