Familj

Alla chefer, anställda, kunder och religiösa….

….. ni bör hålla för ögonen och öronen nu…

Men fy faaaaaaaaaan vad jag är jobbtrött! Jag är så jävla överlycklig över denna långhelg som kommer! Semestern närmar sig och tröttheten på jobbet ökar för varje dag. Visst är det konstigt att man varvar ner redan innan! Åh vad jag vill vara ledig! Åh vad jag vill hålla på här hemma i VÅRT hus!

Ber om ursäkt för alla svordomar men hör ni min frustration och semesterlängtan? I år ska vi till Vimmerby, mysa med vänner i Västervik, åka till familjen i Norrköping och träffa Hannah och Peter ett par dagar.

Vad gör du i sommar?

Mira längtar nog mest..


7 svar till “Alla chefer, anställda, kunder och religiösa….

 1. Carro skriver:

  Låter som en bra sommar! Är du från Norrköping? Jag bor där!!! 🙂 skulle vara kul att ses nån gång, följer din blogg dagligen! 🙂 ha en fin helg!

 2. Vi skall bila till Holland

 3. sofia208 skriver:

  Du är inte ensam min sköna 😉
  Jag skall bara vara ledig tre veckor och då är det projekt stugbygge som gäller 🙂

 4. H skriver:

  Vimmerby – bästa sagoparken förmodar jag! 🙂 Rätt val!

 5. ♥ Sojka ♥ skriver:

  Vad skönt att semestern närmar sig!
  Jag ska bara flytta i sommar. Så ingen semester här. Det blir det i vinter istället!

 6. nockinocki skriver:

  Ja jag har längtat efter sommar och semester som en dåre ;z Jac har varit så trött så jag många gånger trott jag varit sjuk…på allvar. Nu är jag inne på 8:e lediga dagen och är på en urskön semester på Mallorca. Sedan jobb 5 veckor och seeen kommer mera ledighet.
  Kram fina du!

 7. Katia skriver:

  Går på semester på onsdag och är ledig till barnen börjar skolan igen. Det bästa med semestern kommer självklart bara att få vara med familjen och mina barn. Att bara få ta dagen som den kommer!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.