Familj

Nej ååå nej en hemlig beundrare!

Dagen började med ett ”Bullogram” från någon.. Jag fattade inte vem det var ifrån, det stod ingen avsändare, bara ett nummer jag inte kände igen, idag kan man inte någons telefonnummer för det står namnet när folk ringer. Hela dagen gick jag och var orolig för att jag hade en hemlig beundrare. Jag var orolig för hur mannen skulle ta det. Skulle vi behöva parterapi? Tänk om han skulle bli ledsen, besviken och sårad för att någon skickade ”bullogram” tlll hans fru liksom.

På eftermiddagen ringde Hannah, hon frågade om bullen smakat bra. Då gick det upp ett ljus! Vilken tur att jag slapp berätta för mannen! Och vad trodde jag egentligen, att jag skulle ha en hemlig beundrare? Har tomten lila skägg liksom? Tack snälla rara för gåvan Hannah, du vackra själ!

Det med Bullogram tyckte jag var supergulligt. Jag fick ett av goaste Cecilia med! Alla i kamper mot cancer är bra kamper, varje litet halmstrå……

You get what you give, so give good!

Vackert!

 

 

10 svar till “Nej ååå nej en hemlig beundrare!

 1. Emelie Hellman skriver:

  Snälla, underbara, fina Hannah!
  Så gulligt att hon skickade det till dig❤

  1. Fnulan skriver:

   ja det var verkligen fint av henne, så skrev hon så fint i sin blogg med så jag blev alldeles tårögd!

 2. Jenny skriver:

  Vad kul med bullogram..vilken överaskning. Fint för den rosa månaden 🙂 kram

  1. Fnulan skriver:

   Ja verkligen, ska du skicka några? Puss

 3. Loo skriver:

  Oj, vad gulligt!
  Omtanke är något vi alla behöver.
  Men Fnulan, visst har du en massa beundrare å jag är bara en liten, liten del av denna fantastiskt stora beundrarskara eller massa av människor som gillar det som är du.

  All kärlek till dig Fnulan!

  Ha en underbar helg med din lilla Fnulan light och resten av Fnulan-gänget!
  Kram från Loo.

  1. Fnulan skriver:

   Men TACK, vilka fina ord från dig. Om du visste hur glad man blir!! Puss söta!

 4. Therese skriver:

  Nämen detta missade jag! Vart är gillaknappen

  1. Fnulan skriver:

   =)) Inte försent än! =)

 5. Jenny skriver:

  Underbart! Jag skickade fem stycken 🙂 Heja rosa bullar!!

  1. Fnulan skriver:

   Jaaa heja!!!! Hoppas dom är goda med!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.