Bloggevent

Nu kan ni gotta er

image

Ja jag ser hur du ler där under luggen, gnuggar dina händer och gottar dig när du ser vår väderbild idag. Jaja, jag lovar dig. Jag ska sitta där ute även om det så är ösregn.

Har ni sett att man kan anmäla sig till vår tjejkväll i Lund nu? Det är lite nervöst när det är på ”himmaplan”. Det är dessutom väldigt nervöst när det är på mannens jobb Mediamarkt. Kommer du och kramas? Min vän Marica kommer också att vara där (förresten har hon en tävling på sin sida nu)

Så nu ska jag bygga ett skjul så att jag får lite vindstilla =)

Puss love

ps. Jag ser att det har kommit in många nya läsare, VÄLKOMNA! Vill ni veta när jag eller någon annan favoritblogg har uppdaterat sin blogg? Bli då medlem på Bloglovin. Det gör även bloggaren väldigt glad för ditt stöd. Tänk på inställningarna att du kryssar i hur ofta du vill få meddelande om uppdatering =) ds.

 

6 svar till “Nu kan ni gotta er

 1. Vero skriver:

  Vädret ser ut att vara lite bättre här.

  Tänk att allt skoj händer neråt i landet. Morr! 😉

 2. Louise skriver:

  Är du nervös?!
  Jag känner ju inte en kotte vad jag vet

 3. Isabel Persson skriver:

  Hej fina fnulan!
  Synd att det är tråkigt väder idag, man vill ju ha fint hela tiden när man är utomlands.
  Jag och Emelie anmälde oss till tjejkvällen igår, klart vi kommer och kramas! Längtar hihi!
  Puss & kram finaste du! <3

 4. Tommy skriver:

  Här hemma i Malmö regnar det.. och i övriga landet uppdateras det om första snön .. ( rätt åt dom ) !

  Hoppas ni njuter ändå trots att vädret är lite sämre, men värmen lär väl det inte vara något fel på 😉

  Puss

 5. Kunde äntligen lägga till dig på bloglovin, för det gick inte sist jag försökte. Men nu så! =)

 6. Popprinsessan skriver:

  Jag är så ledsen att jag missar träffen.. Annars hade jag kommit och stöttat dig med den sedvanliga hejaramsan, det hoppas jag att du vet!
  Stor kram darling!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.