Familj

Smekt på benen

Jodå, lite kärlek får man allt här nere.. Suck.. Vi var i stan ikväll för att handla lite ”jag-har-dåligt-samvete-presenter” till dom som fått stanna hemma. Vi hamnade i en skoaffär. Mannen var vääääääldigt serviceminded. Han ville sååå gärna hjälpa mig att pröva stövlarna jag hittat. Han tog chansen och smekte till på benet.

Jag blev förskräckt
Han blev mer förskräckt

Mitt sex dagars stubb på benen var tydligen inget att leka med, och jag tror att den serviceinriktade säljaren aldrig mer tar chansen att få smeka någon på benen.

Tessan ville ta ett kort på mig vid poolen, jag är ju ingen modell direkt.. Men men.. Jag vill gärna få visa upp min nya poncho från Du & Jag. Man kan välja om man vill ha som ärmar eller bara som en sjal. UNDERBAR!! Jag lever i den. Klänningen är Me and I maxidress, gudomligt skön!

När barnen såg mig styla framför kameran var dom inte sena med att hänga på…. Hahahhaha men kolla alltså, dör man eller?

 

9 svar till “Smekt på benen

 1. pilotfrun skriver:

  Snyggt! Både ponchon och klänningen. Och barnen, de är ju söta så man går av.
  Kram

 2. nockinocki skriver:

  Hahaha han får skylla sig själv. Service my ass hahah. Vilka modeller Alla tre. Pok

 3. tiajajja skriver:

  Hahaha, såna underbaringar, alla 3.
  Duktiga modeller.
  kram jess
  http://www.annorlundaunderbara.com

 4. sofia208 skriver:

  Hahaha, han tänkte säkert att han skulle få smeka ett babylent ben på en svensk blondin, men stack sig som på en kaktus, hihihihi 😉 Bra om han inte gör om det för smeka på andras ben skall man ge fan i 🙂

  Hur snygg är inte du då??!! Grymt fin outfit dessutom, älskar ponchon! 🙂

  Hahaha, de är ju fantastiska barnen, modeller redan 🙂

  Kram kram fining!

 5. Chocochock skriver:

  Vilka förtjusande minimodeller 🙂
  De har ju talang!

  Själv undviker jag kameran.
  Är Chocochock tjock? Eller….?

 6. Jeanette skriver:

  Såå fin du är på bilden! Snygging! Och vilka barn ni har, ha ha! Där har vi några som verkligen kan posa!

 7. Annika skriver:

  Haha tokiga ungar 🙂

 8. Emelie skriver:

  Vackra Malin och vackra barnen!

 9. Lina skriver:

  Haha! Han fick sig en liten överraskning alltså! Kul!

  Härligt att vara iväg på semester! Vi kom hem från Turkiet förra veckan…

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.