Familj

En skräckslagen by

Det är nog tack vare mig Alcazar vann i lördags. Alla hot på Facebook och på bloggen har nått fram till mina vänner och läsare. Det är med skräck vi ska vinna. Vi ska absolut inte vinna för att det är bästa låten eller så, nej då, vi hejar fram våra favoriter oavsett. Eller rättare sagt MINA favoriter.

När jag möter vänner och bloggläsare på byn så ser jag skräcken i deras ögon
– Jaaa JA jag röstade på Alcazar, FLERA gånger! Jag LOVAR! 

Nu ska vi heja fram två i andra chansen på lördag. På lördag hejar jag på Helena Paparizou! Ta nu den artisten du gillar mest eller den jag gillar mest,, inte den med bäst låt.. Bara så du vet.. för jag vet var du bor!

Nä.. SJÄLVKLART röstar du på bästa låt, dum är jag inte, jag vill också att Sverige har rätt låt som bidrag i Köpenhamn. Dum är jag inte… Det skulle vara som att skicka Oscar Zia till OS för att åka 5 milen i längdskidor för att jag tycker att han är en söt påg. Hade säkert blivit en grym underhållning men inga medaljer…

Den låt jag inte förstår varför den inte gick vidare är denna..  

Välkommen Eveliina på Bloglovin!

8 svar till “En skräckslagen by

 1. Ama de casa skriver:

  Jag hoppas på Alcazar eller skrällen-Ellen i stora finalen. Inte för att jag minns hur en enda låt gick… Haha!
  🙂

  1. Fnulan skriver:

   Hahaha du är bäst du!

 2. Decdia skriver:

  Jag tyckte Ellen var bra, men kanske ingen vinnare i det stora hela direkt. Alcazar var sköna, men kanske inte så mycket 2014?
  Jag misstänker att Sverige inte har råd att vinna på några år nu. 😉

  1. Fnulan skriver:

   Nej håller med dig =)

 3. evachristina skriver:

  Du är förbannat härlig, vet du om det? Man blir alltid glad av att läsa din blogg.Kram

  1. Fnulan skriver:

   Men ÅÅÅ tack!!! Vad glad jag blir <3

 4. Atousa skriver:

  hahaha jag orkar inte 😛 du är knäpp<3 kul och se dig senast! fick en chock att se dig ända från skåne 🙂 och jag skrattade så mycket åt din rubrik till bloggen " jag är inte tjock jag är mycket kvinna" 😛 tack för en rolig blogg:)

  1. Fnulan skriver:

   Tack goding, det var så himla härligt att se dig igen <3 TACK

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.