Familj

Vi flyttar till Stockholm

Ja nu ger jag upp, jag vill inte bo i Skåne mer. Jag SKA flytta! Skåne har gjort sitt med tidig vår, ljusa kvällar, sandstränder och Eric Saade! Det får vara nog nu. Inte ens Mums Semlaröv, Zlatan, grön Zoegas, ”spiddekaga” eller Kajan i Hipp Hipp gänget kan hålla mig kvar längre.

Skåne har gjort sitt, nu ska jag flytta till Stockholm

Som bloggare måste man bo i huvudstaden, det är helt galet! Jag missar massor kul bara för att jag bor där alla pratar danska. Jag undrar om familjen följer med och om jag kan ta med mig huset, dagiset, jobbet och släkt och vänner. Även damen på Ica måste följa med. Och gympafröken till Mira och min tränare.. Inte för mycket begärt väl?
Men men vad är en bal på slottet? Många av mina fantastiska kollegor bor ju där uppe så då hade jag nog hängt med dom hela tiden som Nina, Annika, Kicki, Bambi, Hannah & Roxemo. Supertjejer för övrigt! Love them!

 

Mira trivs i Stockholm!

22 svar till “Vi flyttar till Stockholm

 1. Emelie Hellman skriver:

  Jag vill också flytta till Stockholm.. Ska göra det en dag!
  Men om du flyttar måste du ta med mig också. Det är en order från mig!!!! Inget Skåne utan Fnulan <3

  1. Fnulan skriver:

   Jaa men du måste med!! Såklart!!

 2. Bambi skriver:

  Jaaaaaaaa! Flytta hit! 🙂

  Vilken underbar bild på Mira föresten!

  KRAM

  1. Fnulan skriver:

   Oj vad vi hade umgåtts då!!!

 3. Decdia skriver:

  Aha! Det är därför som min blogg inte blivit stor. Dumma underbara Skåne!

  1. Fnulan skriver:

   HAaha sant! Men din blogg är stor för mig, jag gillar´t

 4. Naaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaj! Vafalls, kvinna! Äruinteklok?!

  1. Fnulan skriver:

   Lämnar aldrig SKåne.. ALDRIG

 5. Jill skriver:

  Du flyttar ingenstans. PUNKT!!
  KRAM

  1. Fnulan skriver:

   HAhaha galenpanna!

 6. Carina Lindqvist skriver:

  Hej Goa Fnulan så det blir Stockholm för er, vår vackra huvudstad :)) men det e ju tur att även om du nu flyttar så hittar man dig här ändå på bloggen. Så lycka till med flytten framöver och hoppas att jag får chansen att få träffa och mingla med dig på akademikliniken 😉 kramar

  1. Fnulan skriver:

   Fina Carina, inte flyttar jag inte! Kramen goding!

 7. Men då ska du veta hur det är att bo mitt i den norrländska skogen. Här händer ju iiiingenting för bloggare. Det är ju toksynd om mig. Tro att jag flyttar med dig …
  Puss!

  1. Fnulan skriver:

   Ska vi flytta ihop????

 8. Popprinsessan skriver:

  Vet du vad jag reagerar mest på i ditt inlägg?
  ”min tränare”!!! Fattar du! Shit vännen, du har kommit långt!
  Kram

  1. Fnulan skriver:

   HAhaha ja =) Och I LOV HER”

 9. Madelein skriver:

  Jag är i Sockholm en gång i månaden ungefär och det är ganska lagom tycker jag 😛

  1. Fnulan skriver:

   HAha ja… det är mer än nog!

 10. Kicki Makeupartist skriver:

  Jaaaaa flytta hiiit!!!! Vi behöver dig här 🙂 Puss fina du!! Ha en underbar dag!! ♥

  1. Fnulan skriver:

   Just nu hade ett ombyte varit härligt <3

 11. Och jag flyttar mer än gärna med dig, om jag får?!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.