Familj

Eurovisionfest

Ikväll blir det i alla fall Eurovisionfest! Jag längtar! Jag tror att Österrike har en stor chans att vinna. Tyvärr kan jag inte se bidragen härifrån eftersom Youtube är förbjudit i Turkiet. Men vi kan rösta fram Sverige i alla fall! Mira har gjort sig fin idag och fått naglarna målade, hennes pappa vann det igår på ett lotteri. Och den nya klänningen ska på.

Och se på f*n, solen kom fram kvart i 4! Lyckan var total för en timmes sol!
image

image

4 svar till “Eurovisionfest

 1. Stina skriver:

  Godmorgon fick just rapport från alanya att just för stunden skiner solen

  1. Fnulan skriver:

   =))))

 2. Jenny skriver:

  Jag blir lite smått förbannad när jag hör om censuren i turkland…men när jag ser Mira glittrar lättat sinnet. Kram till er

  1. Fnulan skriver:

   Ja hörde snabbt om den.. Ska läsa mer! PUSS

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.