Familj

Dags att ge upp?

Ge mig inga blommor.. jag dödar alla. Det går inte! Hela mitt hem pryds av begravningsklara halvbruna blomster. Dom har fått lida hårt och kämpat men jag är helt utan respekt och omtanke.. Varenda gång jag fått en blommar har jag tänkt;

– Nu så, nu ska jag visa att jag kan.. Jag har gröna fingrar, jag kan vattna…

Men det är lika kört varenda gång. Förlåt alla ni som köpt fina gröna saker till mig <3

image

En skitdyr fjärilslavendel nått…. DÖD. Eller går den att rädda?

image

Finns det grönt finns det hopp, eller?

image

Det får bli massbegravning idag tror jag.. eller?

6 svar till “Dags att ge upp?

 1. sofia208 skriver:

  Inte lätt det där! Hade inte jag bott i lägenhet hade det antagligen sett likadant ut för mig 😉 Här hemma kör jag i alla fall på garderobsblommor, någon annan stor, grön växt och orkidéer som ändå inte blommar större delen av tiden 🙂

  Kram kram och hoppas du får några bra tips på hur du kan liva upp växterna!

  1. Fnulan skriver:

   Jag har ett enda bra tips till mig själv, att skippa blommorna =) Puss

 2. Ameon skriver:

  Det finns fina plastblommor ;-)!!! Lavendeln i den avlånga krukan kan du säkert rädda!! Vattna igen noga släng i lite gödning o vattna ordentligt några gånger till :-)!! Hur e det med foten? Kramis fr Malmö

  1. Fnulan skriver:

   Ska testa!! TACK!!!
   Jo det är bättre men jag kan inte få fort eller långt :/ PUSS

 3. Jenny skriver:

  Hahaha, skönt att jag inte är ensammen !!! <3 Jag har gett upp det där med blommor för länge sedan, men har ju fått 3 st orkideér här på sistone (den sista på mors dag) 2 av dem har nu tappat alla blommor och jag har fått rådet att klippa av stänglarna, så det har jag gjort… men jag tvivlar på att jag kommer att få dessa "åh-de-är-så-enkla-att-sköta"-blommor att blomma igen … tyvärr …

  krameli

  1. Fnulan skriver:

   Men att man ska vara så hopplös! Det får bli plastblommor 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.