Familj

Två år

Idag är det två år sedan vi stod inför våra chockade närmsta som äkta makar. Jag var så otroligt lycklig och kär den dagen. Och för varje dag sedan dess har känslorna ökat.

Vi är lyckligt lottade. Vi har fullt med kärlek för varandra som innebär respekt och ödmjukhet. Min man gör mig till den lyckligaste kvinnan på jorden. Och jag vet att jag gör honom till den lyckligaste mannen på jorden. När man vet det om varandra, då är man trygg i sin kärlek. Inte en dag har jag tvekat.

En dag tar lyckan slut då en av oss lämnar jordelivet, men tills dess ska jag älska honom för det minsta lilla. Fredrik är mitt liv och min kärlek. Idag firar vi på bästa möjliga sätt, tillsammans.

Pool på hotellet med fantastisk utsikt.. minst sagt! Mannen och hjärtat mitt<3 Snart är det dags för behandling! En och en halvtimme med massage och peeling tillsammans! ”Couple treatment” på hotellet vi bor på ”Mera Spa Hotell”=)

22 svar till “Två år

 1. mosternettan skriver:

  Grattis på er dag!! Så fint du skriver om er kärlek…önskar er den bästa av dagar, kramen till er båda idag!!

  1. Fnulan skriver:

   Tack Moster, det kommer från mitt innersta hjärta <3 Kärlek till dig

 2. Christina Frisberg skriver:

  Grattis till er båda som fann varandra bland alla nio miljoner bara här i Sverige, ha en askalashärlig dag !! 🙂 <3

  1. Fnulan skriver:

   TACK Christina, Ja lyckan log mot oss den dagen det blev vi!

 3. Jill skriver:

  Ni är så fina tillsammans
  Njut på er dag
  Många kramar

  1. Fnulan skriver:

   Tack älskade vän!!! Kram

 4. petra Nilsson skriver:

  Åh vad härligt, njut och ha det bra och stort Grattis! Kram

  1. Fnulan skriver:

   Love!!!! Kram

 5. Finaste ni! <3 GRATTIS på Er dag & all lycka i framtiden. Leve kärleken!

  1. Fnulan skriver:

   Allt grattis till dig vännen!!!! Kram

 6. Kerstin skriver:

  Grattis på bröllopsdagen! Önskar er fortsatt lycka och en skön SPA vistelse! Kram Kerstin

  1. Fnulan skriver:

   Tack Kerstin, det var magiskt… Jag älskat Mera Spa!!! Kramen

 7. Agneta skriver:

  Gud så fint skrivet!Jag blev helt tårögd.Kram

  1. Fnulan skriver:

   Men Agneta, jag hoppas att det är lyckotårar!! KRAM

 8. Helén skriver:

  Så fina ni är tillsammans. Vacker dag också.

  Var själv inbjuden på min systerdotters bröllop för två år sedan. Just denna dag 21/7. Hon var lika vacker som du som brud. Hon hade vit klänning med svarta inslag och eftersom dom är fan av död skallar så hade hon det i håret och inbäddat i brudbuketten

  1. Fnulan skriver:

   ÅH vad läckert!!! Ja gillar när man vågar vara den man är! Stor kram på dig

 9. Petra Nilsson skriver:

  Åh vad mysigt! Njut och ha det bra! KRam

  1. Fnulan skriver:

   Tack Petra!!! Kramen på dig

 10. Camilla skriver:

  Grattis! Så underbart härligt att läsa om er starka kärlek.
  I augusti har jag och min man varit gifta i 3 år. Efter att ha levt i ett förhållande med psykisk och fysisk misshandel så var jag ordentligt trasig. Jag levde ensam i ganska många år, men så mötte jag HONOM. Allt kändes så självklart från första stund. Visst har det varit kämpigt på vägen, men med åren har jag blivit hel och vår kärlek är så stark. Att känna sådan trygghet och visshet, att man är älskad precis som man är, det är en underbar gåva. Du och din man är så fina tillsammans. Ha det riktigt gott och njut av varandra. Varje dag!
  Kram Camilla

  1. Fnulan skriver:

   Jag blir alldeles tårögd av din kommentar. INGEN ska behöva leva i ett så fruktansvärt förhållande. Lyckan ler mot dig idag, det gör mig glad. All kärlek!

 11. Martina skriver:

  Grattis till er! En sådan kärlek delar jag och min man också, det är den bästa känslan i världen <3

  1. Fnulan skriver:

   Visst är det fantastiskt! Underbar känsla som jag hoppas att alla får känna. Glad för din skull! Kram

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.