Familj

FÖRLÅT

--- Pressresa i samarbete med Stena Line---

Förlåt, men livet är så underbart just nu så jag tvärvägrar att sätta mig vid datorn! Jag har så mycket härligt att berätta om min kärlek till Polen. Mira vill vara med mamma nu och träna på att simma så jag väljer det. Och det vet jag att du tycker att jag ska också. Eller hur vännen <3

Ikväll ska ni få se en kärleksbomb om min nya kärlek. Fast här får ni bilder från den milslånga sandstranden.

Ingen strand a´la Polska Rivieran här hemma, men dock en lycklig Mira (och mamma)

Gången till hotellet från stranden i Sopot

Love u!

2 svar till “FÖRLÅT

  1. sofia208 skriver:

    Såklart skall du pausa från bloggen och ägna dig åt det som är viktigt i livet <3

    1. Fnulan skriver:

      Jadå, det måste man, du med! Kram

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.