Familj

Väldigt ledsamt och smärtsamt

Hej vännen, vet du en sak, jag tränade igår och överlevde, men det var fan precis. Jag lovar, jag höll på att dö! Jag skojar inte. På allvar trodde jag att jag drog mina sista andetag. Jag ska erkänna att det var smärtsamt ledsamt också, min kropp fungerar inte som den ska. Den orkar inte det jag vill (när jag verkligen vill) och jag känner hur kroppen motarbetar mig och talar om för mig att jag inte kan. Det är inte roligt utan riktigt sorgligt.

Fast med två av världens bästa tränare, Camilla och Susanne, ska jag klara det här. Och dessutom har jag världens bästa läsare som peppar och hejar på mig.

Och nu ska jag vara en sådär smärtsamt jobbig mamma också och skryta om mitt intelligenta barn som är smartare än nåååååååågon annan. För visst kan iiiiiingen annan fyraåring skriva lite? Nej, tänkte väl det 😉

6 svar till “Väldigt ledsamt och smärtsamt

 1. Jill skriver:

  Nästa vecka kör vi så det ryker
  Kram

  1. Fnulan skriver:

   Jag kör redan =)

 2. Lena skriver:

  Nää inga andra 4-åringar kan skriva;) o ingen annan tjej på 10 år gör så snygga fotbollsmöte som min dotter;)
  Ha en fin dag!!
  Kram Lena

  1. Fnulan skriver:

   Åååå jag tänkte väl det!!! Såklart spelar ingen fotboll som din tös!!! Kramen

 3. sofia208 skriver:

  Det kommer vännen, du kommer känna dig starkare framöver och att du orkar mer. Enormt viktigt med peppande människor runt omkring dig som ger dig extra energi när kroppen inte vill. Och vet du vad? Du kommer överleva alla grymma pass framöver, även om det inte alltid känns så 😉

  Puss & Kram

  1. Fnulan skriver:

   Du är fin du!!!!! Tack! !!!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.