Familj

Mört var det här =)

Hej på dig underbaring! Jag kommer insläntrande lite sent här på kvällen men jag har jobbat sedan 8 i morse… Jag får berätta mera i morgon om voltande smaklökar och fantastiska möten med andra bloggare, men jag lovade att visa en bild på vad frissan Fridha gjorde idag. Är det någon som kan det där med färgning så är det den tjejen. Idag ville hon testa en annan sak på mig. Ett nytt sätt att sätta i hår. Tror ni att jag sa nej?
– Bring it on bara! 

Så nu har jag lite huvudvärk och det beror inte på ölen jag tog med Marica, Rebecca, Poppis och Cornelia efter Spisaeventet. Nej drar lite i hårbotten om vi säger så. Men vill man va fin får man lida pin.

Röda toner i håret och breda slingor…. fiiiiiint!! Och en ”Frozenfläta” me like!

Jag och mitt vackra hår åkte sedan in till Malmö för att avnjuta Paul Svenssons matkonst

12 svar till “Mört var det här =)

 1. Tommy skriver:

  Sååå fint vännen!

  Jag satt på jobbet och tittade på de sociala medierna när andra var på Spot´n tell och njöt. Jag önskar jag kunde varit där med er, men nattjobbet kallade.

  1. Fnulan skriver:

   Taaaaaaaaaaaaaack!! Saknade dig där!!!

 2. Så himla fint det blev!! Ibland önskar jag att jag orkade ha långt hår, man kan göra så mycket roligt då… fast jag trivs rätt så bra med mitt korta spretiga också.
  Ser fram emot att läsa mer om din kväll!

  1. Fnulan skriver:

   Du är säkert skitsnygg!!!! Nu kan du läsa mera. Kramen

  1. Fnulan skriver:

   TACK!!!! Puss

 3. Stina skriver:

  Sååå snyggt hur ser det ut om du har utsläppt hår ?Kramar till dig.

  1. Fnulan skriver:

   Hihih det ska jag visa =) Nu är det så flätat och fint <3 Kram

 4. sofia208 skriver:

  Förstår att du är nöjd, håret ser superfint ut! 🙂

  Kul att få läsa mer om gårdagskvällen, den ser ut att ha kunnat vara väldigt god 🙂

  Kram kram

  1. Fnulan skriver:

   Tack vännen!! Kramen

 5. Jeanette skriver:

  Sååå fin du blev i håret! Mycket snyggt!

  1. Fnulan skriver:

   TACK Jeanette <3 <3 <3

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.