Cornelia

Diagnosen är för lite sex

Hejsan hoppsan, vilken dag detta varit. Lite smått kaotisk på jobbet denna måndag. Men man ska väl vara glad för att man har ett jobb att gå till.

Några tonåriga pojkar har blivit hysteriska över mitt inlägg igår och jag har fått en hel del elaka och omogna kommentarer. Snälla tonåriga pågar (i alla fall er som kallat både mig och min dotter det ena och det andra); Jag ber om ursäkt för ett ointressant inlägg med en bild som min dotter skickat till mig. Jag ber också om ursäkt för att jag är medelålders och tittar på Paradise Hotel. Tydligen så ska man inte göra det i min ålder. Diagnosen är visst för lite sex när man tittar på Paradise Hotel när man är över 30 år. Intressant =)

Nej skärpning på denna mamma. Jag ska vara ett föredöme och inte skriva om snusk i bloggen. Det är inte lätt för nya att komma in här och förstå att det mesta är skrivet med stor ironi och glimten i ögat… Som Ylva skulle säga ”Whatever

Och vet ni, jag och min dotter tar oss inte av elaka kommentarer, för vi båda vet att vi varken är det ena eller det andra..

 

25 svar till “Diagnosen är för lite sex

 1. Emelie Hellman skriver:

  Omogna små pojkar.

  Ni gör helt rätt som inte tar åt er av elaka kommentarer.

  Ni är två helt gooooa och otroligt fina personer inifrån och ut!!
  Kram

  1. Fnulan skriver:

   ÅH Tack fina Emelie, skönt att höra från någon som också känner oss <3

 2. Carolina skriver:

  Ni är båda helt fantastiskt underbara och vackra kvinnor! <3 KRAM

  1. Fnulan skriver:

   Ååååååå TACK, du med <3 <3 <3

 3. mosternettan skriver:

  Håller med Carolina….jag känner ju inte er men ni verkar vara så jättetrevliga båda två! Nä, strunta i dumma kommentarer och fortsätt skriv vad DU vill, jag gillar dig och din blogg! Ha en skön måndagskväll, kramen 😉

  1. Fnulan skriver:

   Fina moster, tack, mitt hjärta blir varmt <3

 4. Ann-Sofie skriver:

  Men helt allvarligt! Varför måste folk gå i taket för allt?!? Vilken idiot som helst kan väl förstå ett inlägg m ”glimten i ögat”? Att folk bara orkar, du har en väldigt fin dotter som verkar att ha huvudet på skaft så alla hysteriska människor kan tagga ner. Dessutom får väl du se på vad f..n du vill på tv utan att bli kallad allt möjligt lustigt 🙂 även om nu programmet är för mycket skämskudde för mig

  1. Fnulan skriver:

   Åh tack Ann-Sofie <3 <3 <3 Love

  2. Fnulan skriver:

   Åh tack underbara rara!!!!!!!!! Love

 5. Maria skriver:

  Det är bara avundsjuka människor som lämnar elaka kommentarer. Strunta i de korkskallarna!!
  Finare människor än Ni får man leta efter ❤❤

  Puss & kram

  1. Fnulan skriver:

   Tack vännen, du är så fin <3

 6. Popprinsessan skriver:

  OMG! Hur har de ens hittat hit, grabbsen? Ha ha! Men grattis, du har ju säkert fått lite nya läsare nu 🙂
  Kram vännen!

  1. Fnulan skriver:

   Hahahhaa ja du… men den skaran som kommit in hit vill nog inte läsa en kärringblogg 😉 puss

 7. Maria skriver:

  Det första som poppa upp i min skalle var att sicken tur att jag är under 30 för jag tittar också på Paradise Hotel. Hahaha!
  Fortsätt vara den du är, det är ju anledningen varför jag tittar in ett par gånger om dan. 😛

  (O hade det vart ett kort med Kristian hade jag blivit avis. :P)

  1. Fnulan skriver:

   TACK Maria =)))) Hon träffade honom också. Hahahaha bra att du kollar du med PUSS

 8. Malin skriver:

  Bra att du inte tar åt dig. Jag tyckte inlägget var roligt. Skönt med lite avslappnad humor.

  1. Fnulan skriver:

   Tack <3 <3 Jag skrattar gott åt hela grejen <3

 9. Ann-Sofie skriver:

  Hela min kommentar kom inte med

  1. Fnulan skriver:

   Jodå =) kram

 10. Folk har uppenbarligen för lite att göra…

  1. Fnulan skriver:

   Hahahha ja,,, men kul att dom hjälper mig med bättre statistik… Kram

 11. susan skriver:

  Att de ens läser bloggar är ju rätt fantastiskt;). Att de sedan kommenterar är ju ändå mer fantastiskt;)….Inte ska vi väl begära att de dessutom ska uppföra sig vuxet och vårdat…De är ju ändå bara barn;).

  Kram till både dig och din vackra fina dotter!

  1. Fnulan skriver:

   HAHAHHAHAHAHA underbart!! Jag ska ju tacka dom för den fantastiska statistiken…

 12. Haha! Då har jag också för lite sex .. och eftersom jag tittar på ”bigbrother” också har jag väl typ inge sex alls? Får väl styra upp det med sambon helt enkelt 😉

  1. Fnulan skriver:

   HAHHAHAHAHA underbara rara du

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.