Familj

Härliga olediga fredag

Jisses busy doing everything typ….

Idag har jag hunnit hämta nya bilen (JAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA), fått stenskott (GAAAAAAAAAAAAAAAAH), ätit jullunch på The Lodge med kollegorna, fikat med familjen på Kanelbullens i Veberöd och nu ska jag baka pepparkakor.

Jag LOVAR ni ska få se färgen sen. Vissa har sett bild på Instagram och vissa på Facebook, men det framgår inte riktigt vilken färg det blev 😉 alla gissar olika. Men första ska jag ha kvalitetstid med Mira och pepparkaksdegen <3

Vackra vackra Romeleåsen som sträcker sig längs ryggen på min by Veberöd. På toppen ligger mitt favorit Spa ”The Lodge”. Nu var det längesedan jag var där- kanske en hint till mannen min om julklapp???

Ja… älskart…..

Tomatsoppa till förrätt

Fantastisk god majskyckling, karamelliserad lök, potatispuré. broccolisås. gratinerade rödbetor.. Mmmmmmmmmmmmmmmmmmm

Tryffel till efterrätt…….

Vackra mamma och chef <3

Underbara Ann som hjälper mig så mycket på kontoret <3

Ingen dålig utsikt…..

Sen blev det fika på Kanelbullens och inköp av mina julfavoriter, saffransskorpor

4 svar till “Härliga olediga fredag

 1. Heléne skriver:

  Hej!

  Vill bara önska dig en riktigt trevlig helg!
  Hoppas att den blir lite mer oledig än idag;-).

  Kram Heléne

  1. Fnulan skriver:

   Tack Helen, vad gullig du är, stor Kram till dig och hoppas att du med får njuta av en skön helg.

 2. Tommy skriver:

  Du är så flitig med kameran vännen!
  Efter jul och nyår ska jag minsann ta en tripp till veberöd så jag får kramas med dig och Mira och så fotograferar vi lite .. Lite kurs sådär! <3

  1. Fnulan skriver:

   Ja gud vad roligt, se dig arbeta!! Puss

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.