Familj

Här firas det!

Mitt bloggande går utför, tröttnar du? Jag gör det ibland. I kväll kommer familjen och myser en stund, mamma, pappa och syster yster. Vi måste fira stort idag, det är en stor dag för historien. Jo, mannen har bakat ViktVäktarsnälla semlor och kanelbullar för att vi ska fira.

Japp, idag hände det, me&i släppte sin nya kollektion idag. Det är en stor dag för många. Fröknarna på dagis överföll mig och frågade vilken tid bomben exploderade. Nu är det ett faktum =)

Den nya kollektionen är hääääääääääääär! Let´s shop!

Färgglatt och härligt eller hur! HÄR hittar du alla barnkläder <3

Och jag gillade verkligen kollektionen för oss vuxna tjejer också, HÄR hittar du dom. Vilken är din favorit? Min är den gröna klänningen.

Och ja…. dom goda bullarna mannen gjorde… mmmmmmmmm…… endast 5 pp =)
Skillnaden mot vanliga är att det är kesella och mindre fett i dom samt att mandelmassan är ”himmagjord” med malen mandel blandat med innanmätet på bullen och stevia. Grädden var endast 20%.
Lyx!!!!

6 svar till “Här firas det!

 1. Popprinsessan skriver:

  Mums! Vilken toppenman du har!
  Kram

  1. Fnulan skriver:

   Mmmmmm visst är han!! LOVE

 2. Jenny skriver:

  Jag gillar den cereisa …stavas de så hahaha både till mig och flickorna. Jag gillar linnet längst upp till vä på hemsidan där tröjor och tunikorna är. Å mera saker förstås…fattigt nu men hoppas de finns ngt kvar när jag vill shoppa 🙂 kram och grattis till vad ni firar.

  1. Fnulan skriver:

   Hej fina! Ja den är superfin!! Men vi firar ju släppet av kollektionen =) PUSS

 3. Jennie skriver:

  Wiiiihoooo!!
  Suttit o kikat http://www.meandi.se

  1. Fnulan skriver:

   Jaaaaaaaaaaaaa eller hur!!!! Kram

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.