Familj

Bakom kulisserna

Hej vännen, förlåt min frånvaro, min semesterdag gick åt till att ta hand om bloggen och mina i ”riktiga livet vänner”.

Jag fick komma in i det heligaste igår. Jag fick komma in innanför dörrarna på ViktVäktarnas huvudkontor. Det kändes stort. Jag fick träffa Regionchefen Anette och alla underbara medarbetare. Vilket glatt och härligt gäng. Anette berättade om företagets vision och mål samt hur det går till när en ny coach ska anställas. Jag hade mycket väl kunnat tänka mig att arbeta som coach fast tiden räcker inte till, men vi ska arbeta tillsammans på andra sätt ;).

Sen kom det… fotografering och intervju. Ut i kylan på Emporias högsta punkt där vi tog bilder a´la Carolas stormvindar och efteråt intervjuades jag om mitt ViktVäktarna. Detta ska finnas på deras hemsida och i det veckoblad alla medlemmar får på sina möten. Läskigt. Min coach Anci var med och nickade stolt när jag berättade om mina tankar.

Det ska bli kul att se artikeln i det färdiga materialet och få visa det för dig.

Nä nu ska jag till jobbet, stressigt som vanligt.

Härliga och ljusa lokaler precis vid Emporia i Malmö. 

Kan dom, kan jag!

15 svar till “Bakom kulisserna

 1. DeMarkey skriver:

  Självklart KAN du, bara att hitta rätt metoder och rätt motivation. Du KAN and you will, för du är du, stark och grym på det du gör och bestämmer dig för att göra. Du kommer att nå dina mål, för du är kvinna och vi är starka varelser! 🙂 😉

  Ha en bra dag Fnulis. 😉

  1. Fnulan skriver:

   Men ååå fina ord, TACK!!!

 2. Stina skriver:

  Visst kommer du att klara det:-) Go Girl. kram Stina

  1. Fnulan skriver:

   Kram på dig Stina!

  1. Fnulan skriver:

   KRAM!!!

 3. Popprinsessan skriver:

  Wow, vad häftigt! Så glad att det funkar för dig och att det går så bra! Heja dig! Jag ska skryta om dig när jag får häftet i min hand 🙂
  Kram

  1. Fnulan skriver:

   Puss på dig vännen!!

 4. Spännande! 🙂 Heja Fnulan! 🙂

  1. Fnulan skriver:

   <3 Sandra

 5. Lisbeth skriver:

  Du kommer att vara en gôrbra reklampelare för Viktväktarna, Malin.
  Och jag är glad att jag började för 20 veckor sedan.
  För vet du, igår stod vågen på – tadaaaa – 10 kg ner!!
  Fattar du TIO KILO!!
  Snittar ett halvt kg i veckan, det är ju så himla bra.
  Inte illa för en kärring på 56, som inte kan röra sig speciellt mycket! 😀

  Är vi bäst, eller är vi bäst?!

  Kramar ♥♥♥

  1. Fnulan skriver:

   ÅH Grattis!!! Vad stolt jag blir över dig!!! HEJA HEJA
   KRAM

 6. Mai-Lis skriver:

  Grattis Du fina Fnulan!

  Helt underbart att Du blev fotograferad och intervjuad om Ditt Viktväktarna!Jag ser framemot att läsa artikeln om Dig!Lycka till framöver! Du är bäst! Kram,Mai-Lis

  1. Fnulan skriver:

   Åh tack bästa!!!

 7. Jenny skriver:

  Wow så häftigt. Stolt över dig Malin. Ska bli kul att få de. Tihi. Kramas

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.