Bloggevent

Konstiga Stockholmare prankas

Jag fick höra en helt galen sak på Österlen eventet. Jag tror fortfarande att några av tjejerna skojade med mig. Nu förstår jag stressen i tunnelbanan och hetsen i alla affärer i huvudstaden. Allt handlar endast om en enda sak, dom stackars huvudstadsinvånarna (i alla fall dom som bor inne i stan) ser för guds skull inte stjärnorna om kvällarna och kan inte känna av de starka känslorna med en stjärnklar natt, det är som balsam i själen.

Men va? Alltså skojar dom med mig? Försöker dom lura mig, inte farao kan det stämma, hur är det möjligt?? Det är väl bara att kolla uppåt liksom? Hur svårt kan det va?

Det känns som ett jätteprank mot mig, visst luras dom???

Här är alla underbara bloggare jag fick umgås med i ett dygn. Gud sån härlig skara!!!
Ulrika, Marica, AnnikaNatali Susanne, Karoline, Therese, Linda, Rebecca, Annika, Julia och Elin. GRYMMA bloggare allihopa!!!! Och goa tjejer! Detta fotot har fotografen Magnus Karlsson/Change

Kolla vilka snygga pjux som väntade på oss i rapsfältet i söndags! Skitsnygga ”gummiskor” från STENK som Scorett säljer. Skitcoola!

Vi fick även fina gåvor på rummet från Björk som jag testade och GILLADE, och lite gott från Österlen Choklad slank med också

2 svar till “Konstiga Stockholmare prankas

  1. Natali skriver:

    Du får väl bo hos mig en natt och se efter. Man ser inte stjärnorna så som man gjorde där. Inte ens i närheten !

    1. Fnulan skriver:

      Jaaaaaaaaaa det gör jag gärna, men bara för att umgås med dig <3 Kramen

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.