Familj

Överraskade pappa

Vilken tur att min pappa inte har Facebook eller Instagram för då hade det inte gått att lura honom. Det var en ren slump att vi skulle åka till Göteborg samtidigt som han var där med mamma och goda vänner för att fira sin 70 års dag. Så vi överrumplade honom på hotellet på väg till deras fina middag på kvällen. Han blev nog allt lite tårögd. Jag, mannen och Mira stämde upp till sång med hjälp utav de som jobbade i receptionen på deras hotell =)  Sen fick dom äta i lugn och ro utan den trötta och smågnälliga Mira.

Vackra pappa <3

På kvällen var vi och käkade mitt över gatan. I bakgrunden ser ni vårt hotell Bellora. Dom är mitt i en renoveringsfas så vi kom en vecka för tidigt för att se resultatet. Det ska bli kul att se nästa gång vi kommer.

Bellora ligger mitt på avenyn med gångavstånd till alla aktiviteter, PERFEKT!

Supercoola tapeter!! Lampan gillade jag med!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.