Familj

SKYNDA DIG!!!

God Afton! NU ligger jag på soffan! Var farao tog helgen vägen? Suck så trist att man har så lite helg. Kära politiker kan ni inte byta vardagar mot helger? Jag tror att hela Sverige hade röstat på er (och stått stilla…) om ni gjort det! Jag får ställa upp i valet annars, Fnulan for President! Familjen är på skridskobanan IGEN så nu ska jag vila öronen och titta på mitt favoritprogram Ink Master =)

 

Ses i morgon kära

Härligt rosiga kinder eller hur!

2 svar till “SKYNDA DIG!!!

 1. Lena skriver:

  Go kväll

  Bara 15% mer rabatt idag…… nä då får det va trots att jag är snål smålänning 😉

  tack för en underhållande blogg 🙂 Go natt

  1. Fnulan skriver:

   Ah Lena, men det är ju 15% på rean =) Puss och kram och tack <3

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.