Familj

Föredrag på Marknadsföreningen i Malmö

Hej vännen! Har du det bra?

Jag sitter här gäspande och med rödsprängda ögon eftersom jag är dödens trött. Om man lyckas få mig som är värsta sjusovaren och hatande av tidiga morgnar att hålla ett föredrag för nästan 100 personer och vara trevligt minglande redan klockan 7:00, då har man lyckats med en stor bedrift. Grattis Benjamin, du är en av de få!

Men, alltså, GUD vad kul det var! Marknadsföreningen i Malmö samlade rekordmånga på årets första frukostklubb. Det var en härlig blandning av Malmös företagarelit och jag var extremt darrig i benen. Vad ville dom egentligen veta? Vad skulle det bli av med en hel timme med mitt och Benjamins babbel? Kunde det bli något?

SÅ BRA DET VART!

Jag är grymt nöjd över vår prestation, för visst får man säga så? Benjamin berättade intressant fakta, visade statistik på hur stort det är med sociala medier. Jag pratade om hur det är att vara ”en sån där bloggare”. Jag försökte ge företagen bra tips på hur ett samarbete kan se ut och hur dom ska hitta rätt bloggare. Mitt främsta tips är att företag ska se det som en relation. Du skapar inte en relation med någon som det inte känns bra med, eller hur. Känn efter i magen, står bloggaren och du som företag för samma värderingar och vill du att just denna bloggaren ska bli ambassadör för ditt varumärke? Jag var också noga med att poängtera att bloggare lägger ner massor tid och att det faktiskt är ett jobb. Och framförallt, kräv statistik och inte bara för en dag!

Jag och Benjamin fick väldigt bra feedback och positiva kommentarer efteråt och en sak värmde mig gott i hjärtat, det var att flera kom fram och sa
– Så underbart att träffa en bloggare som är ÄKTA.

Detta gav mersmak det kan jag lova, men jag och Benjamin har massa med roliga projekt framför oss. Vi är ett grymt team!

Nu ska jag hämta Mira för skridskoåkning och varm oboy! Det är dags att vara mamma igen <3
Puss på ett tag!

Smockfullt! Så fullt att alla fick inte komma som ville

Duktiga Benjamin! Han skötte sig galant och intervjuade mig som ett proffs

Helt inne i det =))))

TACK för att jag fick komma och vara föredragshållare och för alla varma blickar och fina kommentarer efteråt! Nu planerar jag och Benjamin vidare

8 svar till “Föredrag på Marknadsföreningen i Malmö

 1. Maria Jönsson skriver:

  Fantastiskt, önskar man vore där för att lära sig mer

  1. Fnulan skriver:

   Nästa gång kanske? Kram

 2. Mia skriver:

  Duktiga du. Ha en skön helg!

  1. Fnulan skriver:

   TACK MIA!!!!! Kram och detsamma!

 3. Lilian Nilsson skriver:

  Grymt bra – ja både på MIMs podium och i bloggen. Lyssnar gärna fler gånger på dig och Benjamin och läser din blogg.

  1. Fnulan skriver:

   Åh TACK Lilian!!!! Stor Kram på dig

 4. Popprinsessan skriver:

  Heja dig! Skulle varit spännande att höra! Men jag är övertygad att du fixade det galant <3

  1. Fnulan skriver:

   Tack!! Kanske skulle göra samma sak i Helsingborg? Kram

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.