Familj

En rullande bil med en skrikande unge

Godmorgon eller nått.  Jag är hemma men jobbar lite hemifrån, det är inte roligt att komma tillbaka nästa vecka efter fyra veckor så jag betar av redan nu. Snart ska jag till Malmö och Aleris (Tereskliniken) och få lugnat min oro över mitt påhittade bråck.

Kan det ha hänt något när jag fick springa efter min rullande bil med en skrikande unge i? Parkeringsbromsen var tydligen inte i….. Shit, det kunde gått illa!!

Men en fråga… varför glor alla på vår framsida när dom går förbi vårt hus? Det kan väl inte vara så att dom bryr sig om att vi fortfarande har alla julgrejer kvar? Då kan dom sluta skratta och peka, för ”Julen vara ända fram till påska” Så det så. Den som skrattar först skrattar sist…  Och varför bry sig så mycket om hur andra har det? Jag har bara tid med mitt eget.

Tsssss…..

Har man väl fått upp julskiten är det synd att ta ner det så fort!

4 svar till “En rullande bil med en skrikande unge

 1. My skriver:

  Haha, du är så underbar!! <3
  Tack för din fina blogg.
  (Inget kul såklart med händelsen med barnet i bilen, men tur det slutade väl!)
  Kram My

  1. Fnulan skriver:

   Åh men tack för att du hälsar på My!!! Kramen

 2. Gunilla skriver:

  Har också kvar ljusslingorna utomhus. Är ju så mysigt! ……och skittråkigt att ta bort……

  1. Fnulan skriver:

   Hahah jaaaaa eller hur!!!!! Kram

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.