Familj

Är du lika chockad som vad jag är?

Jag vill inte gå och lägga mig… Jag vill bara gå här och njuta och skrika vårskriket eller nått hela tiden. Är det verkligen så att detta är hemma hos oss? En kväll när vi ska gå och lägga oss? Ingen disk, inga leksaker eller skit på golven så att man håller på att slå ihjäl sig. Det finns inte ens små pyttepyttiga matrester i vasken. Livet är galet härligt och jag har fattat grejen. Det är konstant semester jag behöver ha för att ha det där perfekt hemmet som jag önskat så länge. Ja chefen så får det bli!

Ja är det någon gång man vill visa upp sitt hem så är det väl ändå nu =) Så vassego! Jag hoppas pappa tittar för han kommer att fälla en tår av stolthet!

 

10 svar till “Är du lika chockad som vad jag är?

 1. Jenny skriver:

  Minsann underbara känsla. Vi kan få till det någon gång per år men sedan tänker jag genast på alla garderoben å skrymslen…å då..jaja man får Vara stolt när man lyckas.

  1. Fnulan skriver:

   Ja man får vara tacksam för det lilla =) Kramen

 2. Ekenäsliv skriver:

  Ja tack, konstant semester, låter mycket trevligt 🙂
  Men vi får nog vackert vänta ett aaaaaaaaantal år tills vi får disponera vår tid helt fritt 😉
  Kram Anna

  1. Fnulan skriver:

   Ja och då har vi väl inte råd 🙂 Kramen

 3. Hönan Agda skriver:

  Wow..vad fint du har det.

  Hälsningar Skåne

  1. Fnulan skriver:

   åh tack Hönan Agda <3

 4. Ulrica skriver:

  Så himla fint ni har det hemma!!
  KRAM

  1. Fnulan skriver:

   Men TACK!!! Jag vill göra så mycket bara =) Kram

 5. CG skriver:

  Tjusigt

  1. Fnulan skriver:

   Tackar =) Det har varit så i några dagar nu i alla fall Kram

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.