Allmänt

Jag fick en hint om ytlighet i bloggen

Jag fick höra (läsa) att jag blivit mer ytlig i bloggen. Ja, kanske det men det är ju jag. Och det är min blogg och mitt liv. Vilken tur då att det är jag som bestämmer över innehållet och ingen annan =). Som jag sa till Mirka att just nu känner jag mig som mitt snyggaste jag. Och så ska man väl känna? Och varför ska man skämmas för att man gör sig fin?

Jag fixar mig ganska ofta och skriver sällan om det till dig. Jag tycker att vissa bloggare fixar sig hit och dit och får spons på det. Jag betalar hellre och slipper blogga om det för att jag måste och gör det i stället för att jag vill. Så det ska jag göra nu. Blogga om mina fantastiska tjejer som fixar mig så att jag ser fantastisk ut =)

tina-1

Mina naglar fixar Tina i Veberöd =) Jag har ALDRIG kommit tillbaka till henne och fattats en nagel. GRYM,snabb och billig det är Tina det.
Idag tog jag franskt till Greklands semestern!

Och du TINA, TACK TACK TACK för allt ditt fina stöd!!

Hon delar mina inlägg på Facebook och stöttar mig och vill så gärna att det ska gå bra för min blogg och att fler hittar den. Om du visste hur mycket det värmer.
Och jag hoppas att fler hittar till Tina med det stora hjärtat!

tina

Mina fransar fixar jag OCH Cornelia hos min vän Mia i Rydsgård. Hon är världsbäst =)

dsc00108

Japp så ytlig är jag, kan du tänka dig så hemskt.

32 svar till “Jag fick en hint om ytlighet i bloggen

 1. Alltid ska nån klaga.
  Man gör det som man mår bra av,det är väll klart att man vill känna sig vacker ,snygg ,vem vill inte det.:-D
  Man mår ju bättre om man är nöjd med sig själv.
  Du gör helt rätt 😘
  Kram Camilla
  http://www.tiobarnsmamman.se

  1. Fnulan skriver:

   Tack bästa!! Stor fining

 2. Sofie skriver:

  Du är en kvinna i dina bästa år. Har burit och fött barn och kan NU ta hand om dig själv. Såklart ska du så göra det.
  Du är skit snygg vännen. Precis sådär lagom ytlig men världens största hjärta.
  Visa oss mer av din ytlighet 😍👍🏻
  Folk e bara avis.
  Kram

  1. Fnulan skriver:

   Åh finaste Sofie!!!! Detsamma <3 Kramen

 3. Jenni skriver:

  Klart du ska fixa till dig om du tycker om det! Jag ryser bara tanken av att fila naglarna 🤔 o måla fingermaglarna går inte då fryser jag om fingrarna. Japp jag vet att jag är knepig men sån är jag. Kram fina Malin

  1. Fnulan skriver:

   Hahaha jag kan komma och fila dina =)
   Du hjärtat, om du vill ha mail att jag svarat på din kommentar så kan du klicka i det nedan =) KRAM

   1. Jenni skriver:

    Nä du, ingen kommer nära mina naglar m en fil 😱. Ska kryssa rutan 😊! Trevlig helg!!

 4. Camilla W skriver:

  Snark, den svenska avundsjukan visar sitt fula tryne igen och man vill bara räcka ut TUNGAN 😀
  Tycker det är underbart att du känner dig som ditt snyggaste jag!
  Jag tycker att du är en riktig snygging – på både insidan och utsidan ♥
  Kram till dig!

  1. Fnulan skriver:

   ÅH tack tack tack!!! Alla är vi vackra <3

 5. Sarah skriver:

  Jag har precis börjar orka göra mig fin. Efter flera år på ett arbete som varit så mentalt dränerande att jag inte orkat så har jag bytt arbete & orkar plötsligt bry mig igen. Och vilken respons jag fått för det. Alla runt mig säger att det syns inifrån & ut hur mycket bättre jag mår som person. Så att jag orkar vara ytlig igen är ett tecken på att jag bryr mig om mig själv igen. Inte för att det är så för alla – min poäng är att oavsett om man är ytlig eller inte så är att prioritera & bry sig om sig själv ett tecken på att man faktiskt mår bra. Om det så är att man vill göra sig finare/inte göra sig finare, läsa mer, umgås mer eller vad det nu är.

  1. Fnulan skriver:

   Hjärtat, så fint att du delar med dig. Jag har aldrig tänkt på att det faktiskt kan vara så att man gör det för att man plötsligt orkar!!! Underbart att läsa att du mår bättre och är på rätt väg i livet. Stor varm kram till dig <3

 6. fjulrika skriver:

  Då är jag också ytlig 😉 Ny fin mage och aldrig känt mig snyggare 😚 trots mina 45 år!

  1. Fnulan skriver:

   Åh den känslan alltså.. fantastisk!!!!! Kram

 7. Susan alm skriver:

  Gud vilka ögon Fnulan . Så vackra och du fortsätt skriv om det som berör och du tycker är viktigt. DET bli en sann blogg. Kram Susan

  1. Fnulan skriver:

   Tack Susan!!!!! <3

 8. Anne skriver:

  Ytligt eller inte…var och en gör ju som den vill. Det viktiga är ju trots allt att man trivs med sig själv och står för vad man gör. Fortsätt vara du, Mia! Ta dig gärna en titt på min blogg! 😉 http://liteuppochner.blogspot.se/?m=1

  1. Fnulan skriver:

   Alldeles riktigt!! Det finns andra världsproblem eller hur <3 Jag ska kika in till dig nu! Kram

 9. Annie Hjalmarsson skriver:

  Det är så mycket jag vill skriva, resonera om och föra fram sakligt men jag orkar inte. De som bör lyssna och ta till sig gör det ändå inte. Jag ser inte heller samma Fnulan som när jag började läsa bloggen och det är jag förbannat glad över. För den Fnulan var elak mot sig själv och självkritisk på en osund nivå. Jag ”skällde” lite på dig vid ett par tillfällen och jag vet att jag bara ser det du skriver men det räckte för mig. Som det är nu upplever jag att du mår bättre och att du värderar dig själv på en nivå som tillåter extra ”piff”. Good for you! Och för mig, för det är kul att se delar av en virrpanna med lite allmänt stökigt hem som fladdrar med ögonfransarna (äkta eller ej 😉 ) och ger uttryck för att må ganska bra!
  Vi ses 11/11!
  Kram/A

  1. Fnulan skriver:

   Oj WOW vilken reflektion!!! Tack det har jag faktiskt inte tänkt på men så rätt du har, jag blev alldeles tårögd av det du skriver…. Stort tack rakt från hjärtat. Vilken kram du ska få när vi ses!!!

 10. Jenjo skriver:

  Att vara ytlig är bara dåligt om man tror att ytlighet är det viktigaste. Om man är ledsen i själen hjälper inte ytlighet…
  Jag personligen är glad och lycklig i mitt liv i grunden, och för att piffa till det så fixar jag det yttre. För att jag gillar det och för att det är roligt. Och för att jag känner mig fräsch och snygg. Älskar att skvallra med nagelteknologen, att prata helgens kommande händelser med hudterapeuten och få koppla av när jag får pedikyr. Det gör det där lilla extra i livet och jag ÄLSKAR det, och älskar att läsa om det. 🙂

  1. Fnulan skriver:

   Tack vacker!! Ja den där lilla stunden är bara min och den är guld värd. Och du har verkligen rätt i det du skriver!! Tack för en bra kommentar och Kram

 11. Jeanette skriver:

  Hjälpes…att nåt sånt ska störa andra då :-/
  Man mår ju så mycket bättre när man känner sig fin, så att skriva om sitt frisörbesök eller visa upp sina nyfixade nagar måste man ju få göra.

  1. Fnulan skriver:

   Ja eller hur =) Jag är inte mindre jordnära för det tycker jag <3 Kram

 12. Camilla Asplund skriver:

  Malin det är ju så att nu när vi ”host,host” blir äldre så får vi mer tid för oss själva så då är det ju inte så konstigt att det är det du skriver om…. Och det är en underbar känsla-hur mkt man än älskar sina barn- att ha den egotiden! You go girl!!!!
  Och till oss alla att fundera över: varför är det lättare att dissa än hissa?!
  Kram Camilla

  1. Fnulan skriver:

   ÄLDRE??? Men vad säger du kvinna?????? Hahha puss på dig fina vännen

 13. Lizabettan skriver:

  Brukar aldrig kommentera när jag läser men nu kände jag att jag ville det! Ytlighet handlar väl inte om hur mycket man bryr sig om sitt yttre utan mer om när man samtidigt inte bryr sig om varken sitt eget eller andras inre. Har träffat dig ett par gånger och du slår mig verkligen inte som en person som inte bryr dig om hur du själv eller andra mår och har det. Känns tvärtom som en både varm och omtänksam person! Att få vara vacker på utsidan och samtidigt vårda sitt inre mående är väl en förträfflig kombination! Fortsätt med det😊

  1. Fnulan skriver:

   Vad roligt att du skriver nu då!<3 Vilka fina ord du beskriver mig med, TACK!!!!!!!!!!!!!!!

 14. Fanny skriver:

  Vackra kvinna!!

  Jag kan känna, att ju äldre jag blir (snart 30, haha..), desto mer ytlig blir jag. Kanske för att resten av livet blir hårdare och allvarligare och det är så mycket en måste ta på allvar (hus, lån, barnen, livet, döden och så vidare). Jag köper kläder, ska börja unna mig själv att fixa naglarna när huset är utbyggt, handlar inredning och snygga barnkläder till höger och vänster, kollar serier istället för nyheterna och så vidare. Det är skönt med det där ytliga, bland allt allvarligt.
  Massa kramar till dig! ♥♥♥

  1. Fnulan skriver:

   Detsamma, och jag håller med, det är roligare nu att känna sig lite snyggare med små medel eller hur!! God Natt snygging

 15. Åsa skriver:

  Trist att inte få göra det man själv mår bra av! Jag trivs med att fixa mig, men är både lat och lite blasé.
  Trivs med att vara lite småblek och ruggig nu på hösten, gött att bara slappa! Du får skina för oss båda, förstår att du njuter och du är jättefin!

  1. Fnulan skriver:

   Men Åsa vilken kommentar,du borde verkligen blogga!!!! Du kan det där med att skriva!!!! Och TACK

 16. MonasUniversum skriver:

  Well, om man har befunnits sig i en ohälsosam ”miljö” men äntligen tagit sig därifrån, så är det oundvikligt för oss utomstående att se den förändring som börjat avspegla sig i dig. You go girlfriend. …och snart åker vi!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.