Allmänt

Idag är ingen älskad av mig

Idag kommer ingen undan, jag hatar typ alla. Ja faktiskt dig också. Blä på dig, kungen och maskarna i jorden. Jag har faktiskt varit ett åskmoln hela dagen och klart som fan ska lagen om all jävlighet slå in då. Vill du tycka synd om mig lite? Snälla…

JO, jag vaknade av att jag förstod att Amerika består av en bunke idioter och sen tittade jag ut och såg skitsnön, klart som f*n att man blir ”TrumpEN” höhöhöh.
Jag kommer på att även i år kommer snön som en chock och däcken på bilen är de där blankslipna sommarvarianten. När farao ska man lära sig? Jag får alltså GÅ och lämna Mira som är på samma humör som mig. Innan dess skäller jag på mannen tyst för mig själv men han fattar inte. Egentligen hade han inte gjort något men jag var arg i alla fall. Han har väl gjort något någon gång?

Sen jobb, och massor av sjuk personal men här håller jag för munnen ingen kan hjälpa att man är sjuk. Men dom kunde valt en bättre dag eller hur=).

Och så kommer tjocksmocken i magen. Gula Feber vaccinet är SLUT!!!!b Och jag måste ta det innan den 18/11!!! Men fattar du SLUT!! Alltså har du en langare du känner som säljer Gula Febern vaccin? Kan det finnas i något skumt kvarter? Kan man köpa på nätet? HELP!!!

Sen ringer Mirka och säger att hon och Carola inte kan komma på middagen på fredag (Mirka jag älskar dig, men inte just nu ;)).

Och i samma andetag meddelar städaren att han måste komma imorgon istället, fattar inte han att det tar tid för oss att fixa här hemma så att han KAN städa…

Nä nu ska jag fortsätta tjura… Jag älskar dig igen i morgon (kanske)!

_dsc7297

Och Mirka du är förlåten, lite…<3

Fotograf i Malmö Jens C Hilner!

2
yes

8 svar till “Idag är ingen älskad av mig

 1. Jenni skriver:

  Oj, jag duckar för din ilska 😉. Ibland är det skönt o få vara arg o skylla det på ngn annan. Heja dig hoppas du är gladare i morgon o du snön är underbar 😘.

  Buss o gran o sov så gott!! 😊

  1. Fnulan skriver:

   Ja akta dig!!!! Kram bil och midsommarstång <3

 2. Camilla Wihlborg skriver:

  Men bajs.
  Hoppas det känns bättre snart.
  Kram!

  1. Fnulan skriver:

   Jaaaaaaa. Lite bättre idag!!

 3. Cina skriver:

  Jag tycker lite synd om dig för jag har oxå haft en riktig skitdag idag, dagen började med en grinig sotare som ältade gång på gång att vi borde ha tagit bort mera snö än vad vi hade gjort , jag insåg oxå det så jag höll med honom o bad om ursäkt flera gånger men han ältade vidare om och om igen. Det gick liksom fram den första gången som han sa det.
  Sen fick jag ett telefonsamtal från fk som bara gjorde mig förvirrad och stressad. Ett par timmar efter det får jag veta att vi kanske måste byta chef snart (vi har en jättebra chef nu så det kan ju bara bli sämre). Och när jag och dottern går från bussen så är vi väldigt nära att bli påkörda av en ungdom som var ute och lekte och sladdade omkring och uppenbarligen inte behärskade bilen (hade vi inte snabbt klivit upp i snöhögen så hade definitivt blivit påkörda). Även om man hoppas på en lite bättre dag i morgon så gäller det att komma ihåg att det finns de som har det så mycket värre.

  1. Fnulan skriver:

   Men hjärtat hur har denna dagen varit då???? KRAM

 4. Blää vilken dag:( Jag känner lika om flera saker, mest att vi inte kan komma, hade såååå behövt det😘❤️ men även om Trump och sommardäcken.
  Stor kram ❤️❤️❤️❤️

  1. Fnulan skriver:

   <3 Kramen

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.