Bloggevent

Bortskämd?

Ni är väl för roliga, här ligger jag helt slut i rutan och andas efter ett par veckors stress med middagsplanering. Familjen är glada för att ha mig HÄR och inte försjunken i tankar och Excelark. Då kommer frågan när vi ska ha nästa middag, men sötnötar!!!

Just nu känner jag inte att jag orkar. Det tar så himla mycket tid från familjen eftersom jag gör det på fritiden. Funkar sådär, lite svårt att försvara det mot de kära i hemmet =)

Fast… ni känner ju mig…. Fast så bra som det var igår vet jag inte om det går att göra igen..

Igår blev jag överrumplad med blommor och presenter från så många. MEN asså!! TACK som fan!!!!

_dsc3548
Foto ovan: Jens C Hilner

fnulan2

Kolla vilka vackra blomster!!!

fnulan3

Och så mycket fina paketer som var köpta med hjärtat och så spot on på mig!! Mina läsare känner mig så väl!!!! TACK!!! Cecce och Lizabettan var så kloka och gav mig en gästbok!! Smart! När jag läste i den idag så grät jag av glädje.. Så fina ord alla har skrivit!

fnulan12

fnulan4

Kolla in väskan som Pia kom med! Hon kunde inte vara med på middagen men ville att jag skulle vara snygg under middagen och gav mig en väska för att matcha klänningen (SOM ALDRIG KOM GRRRRR). Asså jag MÅSTE visa den mer för detta är en skitcool väska!!! Kan du inte hålla dig så kolla HÄR (<–länk) så länge!
fnulan1

Och denna gåvan gillade Mira mest (och jag med….). Detta är en teckning som lilla Lava ritat till mig. Hon har kämpat i flera timmar och ritat av figurerna i Militta böckerna. Så begåvad och duktig! Hon kanske kan hjälpa mig med illustrationerna till nästa Milittabok? Tack lilla hjärtat, vad fint gjort av dig <3

8 svar till “Bortskämd?

 1. Camilla Wihlborg skriver:

  Vilka fina presenter!
  Visade Lava bilden och läste för henne, hon blev jätteglad och hälsar till dig och Mira 😊
  Kanske hon blir illustratör när hon blir stor, men en ny Militta-bok hoppas vi på långt innan dess!
  Kram kram (är bakis idag OCKSÅ! 😂 provade Pride-vinet igårkväll, mums!)

  1. Fnulan skriver:

   Men söta Lava!!! Kram på henne och hennes mamma <3

 2. Mia skriver:

  Kom nu ihåg att ge en nyckelring till dotra o inte behålla båda 😆😉😍😙 Tack igen för en underbar kväll o halv natt 💞❤👄

  1. Fnulan skriver:

   Hahhaha hon var snabb och tog båda!!! TACK <3

 3. Miss Tosse Queen skriver:

  Finaste du! Vilket jobb du gjorde, helt fantastiskt! Du fick oss alla att känna oss så välkomna och omtyckta! 😀 Jag hoppas också att vi ses snart igen! 🙂

  1. Fnulan skriver:

   ÅH det var precis så jag ville att det skulle vara! Ni skulle stå i centrum och inte jag! KRAM

 4. Lisa skriver:

  Men jaaa! Jag vill ju med gå på middag med dej! <3

  1. Fnulan skriver:

   Hahahaha goding!!!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.