Bloggevent

Utan hjälp är det ganska kört

Ojoj detta inlägget innehåller massor med reklam så du vet!

Men herregud vilken lipsill jag är. Hur kan man vara så förbannat blödig som jag är. Så sjukt irriterande att jag bölar för allt, när jag är glad, ledsen eller stressad eller bara har en fis på tvären. Det är fel i mitt huvud. Du kan kalla mig CryFnulan…

Men jag sitter här och tänker på alla som ställde upp för att det skulle bli en helt magisk kväll för mina gäster. För mig var det viktigast att dom stod i centrum och inte jag. Och det blev så, därför bölar jag av tacksamhet.

Tack till Benjamin, Gänget från Scandic Triangeln men speciellt: Lisa, Kristina, Darek, Nina, Pavel. Och goa Awe.sm.store som trollade fram kläder mitt i stressen. Diamondhair som pressade in en tid till mig och håret. Mannen min som får stå ut med mina humörsvängningar och total förvirring i stressen, min mamma som akut ryckte in och tog Mira, Cornelia som tog hand om ett psykbryt till mamma, Rasmus som fixade käk, och alla andra inblandade. Shit det är så många!

Och alla gäster, jag älskar er alla utan er hade det inte blivit någon fest alls <3

Alla kort nedan är tagna av Jens C Hilner

_dsc3529

Jag vill tacka mina vänner som stöttat mig och trott på mig. Ni gjorde det jag inte gjorde själv, ni trodde på min förmåga när jag kände mig liten och svag. Jag är så tacksam för att ni var där som mitt stöd och firade med mig. Ni är så viktiga för mig Marica, Åse och Rebecca. Och fina Samone, du är en ny stjärna i mitt liv <3

_dsc3540

När alla gästerna kom blev dom bjudna på en grymt lyxig champagne! Magnus från Svensk Champagneimport i Halmstad tyckte att mina läsare skulle få en extra glamourös start på middagen så alla bjöds på Champagne. Alltså, ärligt, ni som var där, visst var det så sjukt god!!!! Jag ska handla in ett par flaskor! Magnus ville komma och vara med men kunde tyvärr inte, killen är tydligen grym på att sabrera och till och med en STILETTKLACK! Han har 200 sorter champagne på restaurangen ”A little Party” i Halmstad och jag ber om gudarna att det  snart kommer en inbjudan =). Ja du läste rätt TVÅHUNDRA!

Champagnen vi drack heter Vazart Coquart som är en beställningsvara på systemet (du hittar den här) men jag vill också tipsa om ”Love and Bubble” .
TACK Magnus, detta uppskattades väldigt mycket av alla som var där!

_dsc3541

_dsc3655

Lisa från Scandic Triangeln har varit min klippa och tillsammans har vi drivit detta middagsplanerande. Jag har varit ganska jobbig emellanåt 😉 Jag är ett sjukt kontrollfreak. Scandic Triangeln gjorde ALLT för att alla skulle ha det så bra! Alla rum uppgraderades, själva köksmästaren arbetade en fredagskväll för VÅR SKULL, Kristina jobbade över och ja… alla gjorde allt när det gällde att skämma bort er. Priser som sänktes drastiskt och maten som var utöver det vanliga. Jag dör så fina dom är!!!
Och vad säger du om lokalen???? Bästa ever!

_dsc3680Darek kom till och med ut och ville presentera maten själv för oss, och han pratar om sin mat med så mycket kärlek eller hur! Och fatta så gott det var! Jag ska visa menyn såklart.

_dsc3931

Alltså BeLinda, underbara BeLinda! Gästerna fattade nog inte först vad som hände eftersom hon stod bland alla minglande gäster och väsnades för alla 60. Snart förstod alla att hon var en specialinbjuden gäst med uppdrag att underhålla och bli älskad av ALLA, och snacka om att hon gjorde succé! BeLinda jobbar annars på Passionevents som anordnar allt från små trädgårdsevent till stora företagsevent.

BeLinda hittar du allt som oftast på Club Unique på Amiralsgatan 40 i Malmö i Deep Clubs lokaler. Här kommer alla drugor in gratis så klä ut dig för guds skull! Jag har varit på klubben två gånger och är fullständigt kär i den saliga blandningen av folk! Gillar du inte att dansa som en tok så kan du skråla dig hes i karaokebaren =). Och kom för guds skull inte för tidigt, nu för tiden går folk ut då vi brukade gå hem! Hahaha

Han den där fotografen i Malmö Jens C Hilner han är ett proffs… Hans närvaro och hans öga för de perfekt korten är så jäkla bra! Vi jobbar otroligt bra tillsammans och jag är tacksam för hans närvaro i kvällen och även att jag fått bolla eventet med honom! Tack

Det kommer fler tack, jag lovar! Så har jag glömt dig så bli inte ledsen! Jag har inte fått alla kort ännu bara, Jens jobbar febrilt <3

8 svar till “Utan hjälp är det ganska kört

 1. Samone skriver:

  Hej vännen. Super kul att få träffa dig igen… några år sen sist. Tack för en fantastisk skön kväll igen. Och WOW, så grymt bra jobbat av dig. Något du borde jobba med tycker jag! Hoppas vi ses snart igen. Massa Kramar till fina dig <3

  1. Fnulan skriver:

   ÅH vad kul att höra och kul att träffa dig igen <3 Så vacker!!!!! Ja men det är så otroligt mycket konkurrens så det är nog svårt. KRAM bästa!

 2. Camilla Wihlborg skriver:

  Fantastiskt, är ordet.

  1. Fnulan skriver:

   Gulle!!!!!

 3. Silverhome skriver:

  Tack från djupet av hjärtat för en fabulöst ordnad middag! Du är bäst ❤️❤️❤️

  1. Fnulan skriver:

   Tack finaste!!!!!

 4. Helena Larsson skriver:

  Tusen tusen Tack för en helt underbar kväll, man levde gott där i den rosa bubblan. Du är precis lika härlig som på bloggen, så kul att träffa dig.
  Detta får du gärna göra om 😉
  Kram <3

  1. Fnulan skriver:

   ÅH vad roligt att höra det, TACK!! För mig är det viktigt att vara mig själv!!!KRAM

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.