Allvar & Debatt

Ja, jag har fixat mig med plastikoperationer

Ja, jag har fixat mig med plastikoperationer och jag tänker inte försvara mig.

Jag har fått mail då det tydligen finns de som tycker att det är trist att jag ”fixar” mig. Att det gör att jag förlorar den äkta Fnulan. Min personlighet sitter faktiskt inte i mitt utseende. Min personlighet sitter inombords. Gör den inte det på alla? Det trodde jag i alla fall. Jag är samma Fnula om jag har smink eller är osminkad, har mysbrallor eller finklänning. Fast det är kanske svårt att veta om man inte känner mig.

Jag tänker inte försvara mina plastikoperationer. Det är mina val och mitt liv men framförallt min kropp. Skillnaden är nog att jag vågar skriva som det är och är medveten om att inte alla gillar det jag gör/gjort. OM DU VISSTE hur många som gör ingrepp som väljer att inte vara ärliga. Dom vågar  inte berätta det för att slippa påhopp som jag fick i ett mail. Trams att det ska vara så. Alla måste får göra det dom tycker är bra för deras del. Så länge det handlar om att det är för deras egen skull och ingen annans.

Såklart kom kommentaren i ett mail att ”Du är en dålig förebild för dina barn”. Äsch, Cornelia har svarat en gång så det räcker (här). Blanda inte in mina barn i denna diskussionen och tala inte om för mig att jag är en dålig mamma, då ryter jag.

Jag anser mig ha rätten att efter 30 kilos viktnedgång (gått upp 10) och ha för tung byst göra det som är bäst för mig utan att andra runt omkring ska tycka en massa. Jag har rätt att ta ett kilo botox eller 5 kilo fillers om jag vill det. Min personlighet sitter inte i rynkorna.

Jag tycker att det är större problem med dom som har åsikter om alla andra faktiskt. Att ha åsikter är en sak, men att vara tvungen att trycka till andra genom elaka ord är en annan.
Du kära läsare, var inte orolig. Jag bryr mig faktiskt inte ett dugg. Jag är så pass vuxen att jag känner att jag har annat att må dåligt över än att bry mig över någon måste yttra sig på ett respektlöst sätt. Så var inte orolig för min del, det finns värre saker.

plastikoperationer

Jag tänker inte skämmas för att jag går till Joanna ungefär två gånger om året och gör både det ena och det andra. Så länge det inte går till överdrift och det inte är någon annan än jag själv (och mannen såklart) som får betala så är det min ensak. Så det så…

 

23 svar till “Ja, jag har fixat mig med plastikoperationer

 1. Christina Frisberg skriver:

  Bra där Fnulan 😉 du är ju myndig och har bott i din kropp länge nog för att veta vad du vill ändra på eller inte, jag har ännu inte gjort något ingrepp men skulle faktiskt kunna tänka mig både det ena och det andra, jag är väl bara lite för snål kanske??
  Du duger som du är och du duger som du blir vad du än gör.
  Pözz på näbben 🙂 <3

  1. Fnulan skriver:

   Puss på nosen <3 Man ska göra det man vill, inte vad andra vill <3 KRAM bästa

 2. Eva skriver:

  Bra skrivet ! 💕

  1. Fnulan skriver:

   Kram fina Eva!

 3. Jenni skriver:

  Men så rätt du har! Bara du o ingen annan som har rätt att lägga sig i. Självklart ska man göra det man själv önskar så länge det är sin egen önskan i ingen annans! Tror nog att du har full koll Malin. Själv är jag för feg men rätt som det är när jag nått min målvikt så kanske jag känner behov att fixa till ngt eller kanske inte. Va rädd om dig o så en kram!!

  1. Fnulan skriver:

   Heja dig, du kommer dit ska du se <3 KRAM

 4. Camilla Wihlborg skriver:

  Heja dig.
  Din kropp, dina beslut 💕
  Men operera inte bort din personlighet, det kan bitterf…orna göra istället tycker jag 😂
  Gillar dig!
  Kramen!

  1. Fnulan skriver:

   Hahaahaha WORD!!!!!!!

  1. Fnulan skriver:

   Puss goding!

 5. Diana skriver:

  åh du är ju så bäst. Du är ju en som förstår verkligen, som förstår att en personlighet sitter inombords utan i det man gör. En som förstår att värdet man ger sina barn, uppfostrans, tankar och kärlek sätter grunden för hur ens barn kommer att kunna hantera skönhetsideal längre fram i livet etc. DU fattar. Fick nyss lite skit för ett inlägg jag skriver om just det här med att folk stör sig på att man har filter på bilderna, att man sminkar sig, att man tränar etc, för det ger fel bild till de yngre.. men ärligt, börja tidigt med att ge rätt grunder till barnen och allt det där så blir det bra, så blir de mer säkra etc.

  Aja, du är en kanonbra mamma, du är fin människa, du har en sån fin dotter, du är min fina mentor 😉
  Folk kommer alltid att ha åsikter, det kommer alltid att finnas de som inte blir nöjda med ens inlägg, med ens åsikter etc Men du kan ta det ser jag, du är stark och du VET att du är grym för det är du. Stor puss och kram fina fnulis <3

  1. Fnulan skriver:

   Men herregud du är väl för fin du. Vet du hur stort det är att höra att man är någons mentor???? Tack rara det gjorde min gråa dag så solig!!! KRAM

 6. Emschen skriver:

  Jag har massor av åsikter kring att använda plastikkirurgi men jag har inte för vana att köra upp mina åsikter i andras ansikte. Din kropp = dina val sen vad jag tycker har inte med saken att göra.

  1. Fnulan skriver:

   <3 Du får gärna säga vad du tycker men inte se mig som en sämre människa KRAM

   1. Emschen skriver:

    Ser ingen anledning till att diskutera ngt som vi vet att vi har olika åsikter om.
    Jag må anse att plastikkirugui är sorgligt när det är för att bli snygg och ung men det betyder inte att jag anser att du är sorglig!
    Kram

 7. Johanna skriver:

  Tycker som du. Hade jag pengarna skulle det bli både botox och filler. Tycker det är värre när man gör och inte kan stå för det. Heja dig!

  1. Fnulan skriver:

   Ja eller hur!! Man ska väl vara den man är och stå för det oavsett! Kram

 8. Åsa skriver:

  Din kropp, ditt beslut. Och fattar inte varför vissa måste tycka så mycket om vad andra gör. Skäms på dom. Jag gillar dig 💙 men det vet du nog redan 😀😘

  1. Fnulan skriver:

   Åh tack!!! Dito <3

 9. Linda skriver:

  You go girl!
  Hade inte du ”fixat” din panna? Var det Restylane eller Botox du använde då? Var det dyrt?
  Är sugen själv på att piffa till mig lite.
  Ha det så bra!

  1. Fnulan skriver:

   Japp det har jag =) Botox på huvudvärkspunkterna och fillers på rynkorna. Kostade 2.500 men helt klart värt det att vara utan värken!!!
   Testa!
   Kramen

 10. Annica skriver:

  Så himla bra skrivet och skönt att läsa att du inte bryr dig om vad andra tycker och tänker, det är som sagt din kropp och dina pengar och dina beslut så det är upp till dig vad du gör eller inte gör. Mitt ”nyårslöfte” är just det att inte bry mig om vad andra tycker om mig utan bli mer ego och ta beslut som jag mår bra av, och det känns så himla bra att tänka så. Kram på dig!!

 11. V skriver:

  Är inte det minsta oroad att du ska bry dig om elaka ”energitjuvs-mailare”, det är du för smart för!
  Din kropp – ditt beslut!
  Starkt att du vågar dela med dig, önskar dig allt gott i livet 😊

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.