Allmänt

Bloggmöte utan bloggning

HEEEJ vännen, det är bloggdag idag och bloggmöte gånger tre.

Jodå, fredag den 13:e tog ut sin rätt minst sagt.. Jag skulle vara på MIM föreläsning klockan sju och VAKNADE klockan sju. Få ihop den matematiken om du kan.

Full fräs mot Malmö och möte med Benjamin på Malmö Live. Slänga mig i bilen till Lotuskliniken en halvtimme försent. Färdig där försenad och mot Renaissance och lunchmöte med Frida. Jaha, hur lätt är det att få parkering mitt i stan lunchtid i Malmö. Köss Karlsson, mitt älskade Malmö blev helt plötsligt mitt hatobjekt.

Jag kom EN TIMME försent till Frida och jag höll på att dö av skam. Jag är ALDRIG sen. Jag tycker att man slösar med andra människors tid när man är sen. Fy mig! Och det blev inte bättre för att Frida berättade att hon varit på plats 25 minuter tidigare än bestämd tid. Hon sa att hon känt sig som en hemlös som ville komma in i värmen.

Nä fy vad hemsk jag kände mig! Vem tror jag att jag är egentligen. Usch!

När jag kom hem njöt jag av tystnaden och började att packa in resten på Miras rum. Ikväll träffade vi ett par vänner, Jenny och Joakim, på lite after work i byn. Så himla mysigt! MEN VILKEN DAG… Andas.. vad är det?

Vad händer för din del i helgen?

Kram

Haha snygg Benjamin tagen på bar gärning. Båda två satt halva tiden i samtal med andra.. Men en del bra grejer kom vi fram till =)

bloggmöte

Tjejerna på Lotuskliniken, men ååå vilka kvinnor!!!! Ska berätta massor!

Här har du ett nytt ansikte, Frida som du hittar på http://www.fridagsvensson.se. Hälsa på henne, det är en supermysig tjej!

6 svar till “Bloggmöte utan bloggning

 1. Louise skriver:

  Att vakna sju och vara på ett ställe sju kan vara knepigt ja. Att parkera i Malmö speciellt innerstan och runt centralen är omöjligt. Tacka gud att man inte har körkort. Nöjer mig med Malmös kassa bussar som jämt är sönder.
  Skönt i alla fallatt du hann till alla ställen trots den sena tiden.
  Själv tog jag examen idag och på söndag ska vi ha middag med familjerna här hemma.

  Ha en bra helg.
  Kramar

  1. Fnulan skriver:

   Nä så hemskt att vakna så!! Ja hemska Malmö innestad med parkering.. grrr… Jaja nästa gång får jag vara ute i mer god tid och vakna på morgonen helt enkelt.
   Ha en fantastisk dag
   KRAM

 2. J skriver:

  Uj uj, försova sig eller komma försent är hemskt. Din dag verkade vara riktigt trevlig ändå. Önskar dig en trevlig helg!

  1. Fnulan skriver:

   Ja usch vidrig start på dagen.
   Njut av dagen den är din <3

 3. Jenny skriver:

  Men oj vilken dag du hade haft! Men avslutades fint. TACK 😘

  1. Fnulan skriver:

   JAAAA den avslutades på bästa sätt =) KRAM

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.