Fnulan jobbar och pluggar

Utbildningen

 

— I SAMARBETE MED ANNAHALLENUTBILDNINGAR.SE—

Nu blir utbildningen av!

I höstas var det meningen att jag skulle åka på en utbildning med Anna Hallen utbildningar men jag fick ta ett vuxet beslut och skjuta på det. Men nu så! Nu är det bokat och spikat att jag åker ner till Spanien och Nerja den 16-24 oktober och utbildar mig till Licensierad Stresscoach under en period på sex månader (110 timmar). Vi avslutar med några dagar i Sverige för att bli helt klara 2018.

Vad innebär det då att arbeta som en Lic. Stresscoach
Som Lic. Stresscoach får du en för Sverige helt unik kunskapsbredd, där du både har förståelse för vad som händer i kroppen vid stress och hur du behandlar stressen genom ACT, mindfulness och andningsövningar. Utbildningen fokusera på kunskapen bakom och lösningar för symptom som uppkommer av stress. Du kommer som Lic. Stresscoach kunna hjälpa din klient med allt som vi förväntar oss av en stresscoach; att minska stressen och ge konkreta verktyg för att skapa större balans, men även ha den bakomliggande kunskapen om hur kosten påverkar vårt nervsystem, hur nervsystemet påverkar både sömn och värk och hur en tanke kan skapa fysiska sjukdomar. Naturligtvis kommer du även ha både kunskap och en stor verktygslåda för att förändra och skapa lösningar som verkligen fungerar. Du kommer att kunna arbeta både mot företag och privata klienter, enskilda och grupper.

Boendet och resan betalar du själv men Anna Hallén har valt ett lägenhetshotell med hög standard och låga priser. Lägenhetshotellet heter Nerjaluna och är fräscht och med helt nybyggda lägenheter mitt i gamla stan i Nerja.

HÄR kan du läsa mer och anmäla ditt intresse om du vill hänga med mig på utbildningen och kanske en egen inre resa.

Här ser du Nerja där vi ska vistas i dessa dagar ❤️

6 svar till “Utbildningen

 1. J skriver:

  Låter spännande!! Önskar det är 2018 snart så jag kan bli din klient 🤔. Inne i en mindre lugn period om jag säger så. Stort LYCKA TILL!!

  1. Fnulan skriver:

   Åh vad vi hade pratat då!!! Kramen

 2. Rosita skriver:

  Kul Fnulan! Du får lite Nerja-inspiration hos mig inför din resa. Jag åker dit med 6 väninnor den 28 april.
  Kram kram

  1. Fnulan skriver:

   ÅH längtar!!! Men har du börjar blogga igen??? Måste rusa in och titta!! HOPPAS!!!!

   1. Rosita skriver:

    Hej fining! Åh sorry, jag menade alltså bara Instagram-inspiration 😊 Bloggen ligger fortsatt i dvala, ska ta bort den när jag väl får tid att förstå hur att samla allt material för arkivering. Vill ju inte förlora alla mina tips och reseberättelser.
    Kram!!

    1. Fnulan skriver:

     Ah du är förlåten men jag blev så glad. Kollar såklart din Instagram”!!! Hoppas att vi ses snart, KRAM

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.