Allmänt

Lycka

Vilken lycka igår!

Hej vännen, jag har inte släppt ner smilbanden ännu efter lyckan igår. Det var en helt magisk kväll med Alexandra. Jag fick så mycket pepp och det behövde jag verkligen. Världens finaste Mia Törnblom griper alltid tag i mig och startar saker inombords. Det är faktiskt tack vare henne jag gjorde min dröm, Militta boken! Igår fick hon mig att ta tag i nästa dröm..

Lycka

Mia och jag kramades om i pausen och pratade snabbt om livet, en dag ska jag dela en flaska vin med henne. Så det så.

Katarina Althin kom också och kramades i pausen, detta stilproffs! Jag vet inte om hon sa det för att göra mig glad men hon tyckte att jag alltid hade en bra stil =) TACK! Vi ska ta en dejt en dag i Helsingborg. Du hittar Katarina på hennes blogg, stilexperten =) Och och få tips hur du klär dig bäst och rätt.

Leila, Leila, Leila, vi har setts tidigare och I love her. Hela hon. Hon ska få flytta in i mitt huvud ett tag, så det så.

Men du kolla in Vloggen, jag vet att du kommer att gilla den. Du får höra va Mia Törnblom EGENTLIGEN tycker om mig…. ojojojoj…..

PUSS

HÄR ser du filmen! Eller klicka på bilden nedan så kommer du rätt.
GLÖM INTE ATT GILLA, FÖLJA och SKRATTA

 

Och TACK Malin, Gratisprinsessan för din omtanke <3

7 svar till “Lycka

 1. Hanna skriver:

  Vilken härlig kväll!

  1. Fnulan skriver:

   Jaaa gud vad jag behövde det <3 KRAM

 2. Katarina Althin skriver:

  Härliga du! Det var ju så roligt att se en kändis i publiken och självklart ville jag passa på att sno en kram. Så glad att läsa att du hade en härlig kväll! Stor kram till dig och vi ses igen. Snart, eller hur?! 🙂

  1. Fnulan skriver:

   Sötjärka, kändis, jag? Åh nej du var den stora stjärnan <3 JAAA men det gör vi! Maila mig så kommer vi i kontakt fina du. malin@fnulan.se
   Pussen

 3. Vad kul att se din film! 😀 Härligt att det blev en sådan lyckokick! 🙂
  Kram!

  1. Fnulan skriver:

   Ja och världens största tack till dig!!! Kram

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.