Hotell Spa Sverige

På torsdag

---I samarbete med Courtyard by Marriott---

På torsdag drar Gabriel och jag

JAAA, snart torsdag och vi är två som längtat länge efter den 30 mars 2017. Gabriel och jag åker till Stockholm för att se Ed Sheraan på Globen. Vilken tur att vi fick biljetter för dom tog slut på en kvart.

Vi ska bo på samma hotell, Courtyard By Marriott som när vi gjorde vår Mellohelg. Känns tryggt och skönt att veta vart man ska och vart allt är. Eftersom vi flyger till och från Bromma så är det smidigast också. Nära, bra och på underbara Kungsholmen. Det är nära city men du slipper stadsstressen =)

torsdag

Kolla skuggorna på väggen så coolt! Här är vi på väg från hotellet till Fridhemsplan. Det tar cirka fem minuter att gå dit sedan har du tunnelbanan och Stockholms stad framför dig. Det är bara att välja rätt linje så kommer du dit du vill!

Jag och Alexandra tog ett glas bubbel på rummet och satt länge i fönstret och njöt av utsikt och känslan av att tillhöra Stockholm.


Mira och jag slogs nästan om platsen vid fönstret men gissa vem som vann 😉

Det blev till och med plats för ”Miras nagelstudio”

Det blir säkert ett annat fokus när Gabriel är med och jag lovade att vi skulle ha en delad säng i alla fall =)
Mer om hotellet hittar du HÄR där jag skrivet fler inlägg <3 Och jag ska visa mer efter min och Gabriels vistelse där också.

PUSS

2 svar till “På torsdag

  1. J skriver:

    Trevlig resa!

    1. Fnulan skriver:

      Tack fina!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.