Allmänt

Härligt

Jag startar min dag på ett härligt sätt!

Nu sitter jag i Stockholm-Haninge och började så härligt med att se soluppgången så nära det går. Då andades jag djupare och försökte ta in dagen. Hur startar du din dag? Jag önskar att jag var bra på att meditera, jag tror att det hade varit extremt nyttigt för mig. Det hade antagligen  varit nyttigt för alla i vår stressade livsstil.
Jag och storchefen är alltså i huvudstaden för kurs i Assistansekonomi. Vi är dock en timme för tidiga så vi hinner njuta av en kopp kaffe i lobbyn. Jag somnade vid 12 igår, Mira väckte mig 03:00 och 04:45 åkte vi till Sturup.

Det blir en låååååååång dag! Sjukt lång…

Härligt

Vackra Stockholm

 

2 svar till “Härligt

  1. Marie skriver:

    Välkommen till mitt fina Haninge! Såg dig här på hoteller men du åt mat så jag ville inte störa. Tack för en jättehärlig blogg!!

    1. Fnulan skriver:

      Hej Marie, åh vad synd, klart du skulle störa!!! Jag blir ju jätteglad då ju! Nästa gång måste du lova att du gör det! Och tack för den fina komplimangen. Jag hann tyvärr inte se ditt fina Haninge det var snabba ryck. KRAM

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.