Allmänt

Rullar

Nu rullar vi

Det blev ett minst sagt intensivt (och skitdyrt) dygn på Ullared med nu rullar vi mot Skåne och photoshoot med Cornelia. Det var inte alls planerat att vi skulle åka till världens största enskilda butik, men familjen hade ett rum över så vi passade på att åka dit och umgås. Visste du att Ullared är ett av det största turistmålen i VÄRLDEN? Galet!

Nu ska jag och Mira göra en spännande grej med Cornelia, en photoshoot =) Tjejkul alltså. När Cornelia frågade om mamsen ville följa med så var det självklart ett JAAAAA.
Tack till alla som skrivit så fint om hennes entré i Ex on the Beach. Jag har tittat på programmet och är så stolt över en sak speciellt. Hon är verkligen HON. Jag såg MIN Cornelia. Go, söt, rar, glad och sprudlande. Hon hade inte gjort sig till för att göra bra tv, thats my girl. Sen ska du vara medveten om att tv vinklar ALLT…

Nä nu susar vi snart förbi Halmstad med Fnulanbilen. Mannen har fått äran att köra som vanligt. Så glad han är. Vi ska göra det vi är bra på. Mitt bra är att sova och blogga när andra kör =) Vad är ditt?

Rullar

Någon är visst lycklig =)

8 svar till “Rullar

 1. Sanna skriver:

  Såg programmet för första gången någonsin i torsdags. Vilket underbart, hjärtligt och smittande skratt Cornelia har. 😀 Så sprudlande glad och varm.

  1. Fnulan skriver:

   Åh tack Sanna!!!! Kram

 2. Anna Göransson skriver:

  dockorna är faktiskt lite lika Mira, samma stora fina ögon;) Kram Anna

  1. Fnulan skriver:

   Hahah ja det är ju sant!!! Kram

 3. Hanna skriver:

  Jag vill också åka till Ullared. Får dock inte med maken på det tåget….

  1. Fnulan skriver:

   Du får dra med dig ett tjejgäng på en buss =) KRAM

 4. J skriver:

  Ååå vad ni hinner mkt! Jag bara ligger i soffan eller sängen efter en operation.
  Härligt att se glädjen i Miras härliga ögon 💗.

  1. Fnulan skriver:

   Jag skulle bara behöva mer helg =) KRAM

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.