Allmänt

Inte bara löshår

Inte bara löshår utan även ”vanliga” frisörer

För ett år sedan var jag på ett event och då fick jag ett lyxigt presentkort* i en goodiebag som bara skrek ”LÖSHÅR” för mig. Vad fel jag hade… Jag höll på att strunta i att gå dit, sorry…. Det är inte bara fejkhår på Rapunzel utan så mycket mer har jag fått lära mig.
Jag spenderade sex timmar med Maja in Malmö som klippte, slingade och satte in i lite extra hår. Maja berättade att i Malmö kan du susa förbi och hoppas på tid (Rapunzel finns tydligen i Stockholm, Göteborg, Uppsala och Umeå också).

Du kan alltså få allt från bara en klippning, uppsättning, snygg till event, hela lyxiga dagar och mycket annat. Eftersom alla är välutbildade frisörer som jobbat länge inom branschen som jobbar där så kan dom faktiskt ALLT och inte bara att sätta in extra hår och de är även specialutbildade inom Rapunzel.

Jag var osäker på vad jag skulle ta för hår. Det finns både hår som fästes med tejp eller med vax och även med clip som du kan sätta i själv när du vill ha ett extra långt svall. Maja tyckte att jag skulle ta tejp för att kunna återanvända extrahåret och det är lite snällare mot det egna håret. Det blev ett 120 gram hårsvall i kalla blonda färger.

Jag hade en jättetrevlig stund med tjejerna i salongen med mycket skratt och en härlig stämning. Om cirka två månader ska jag dit igen och ta bort mina extensions. Om jag vill kan jag lätt få dit dom igen. Så att om du väljer tejpvarianten så har du håret längre =).

Och ni män här inne, detta är en perfekt present till frugan, flickvännen eller grannfrun. Ge dom ett presentkort eller kanske överraska med en bokning inför ert bröllop eller en stor fest ni ska på? Så make your Women happy!

PUSS

Tror du att jag blev glad över denna gåvan i en goodiebag?? Och datumet hade gått ut men jag fick komma ändå eftersom jag beställde tiden innan det var den 18 mars. PUH!!!

Såhär kom jag in =)

Maja lade in slingor i kalla toner för jag vill gärna komma ifrån det gula

Först tänkte jag strunta i löshåret men blev lite girig när det ingick i presentkortet.
Det blev några 50 cm längder och några 40 cm och i blandade färger

Maja ville styla det lite men jag är inte så ”stylig” Jag tackade för några fina naturliga lockar =) Kan du gissa vem som blängde surt på mig när jag kom hem? Ja exakt, Mira..

*Jag vill förtydliga att detta inte är ett samarbete/reklam då jag själv har valt att skriva om min upplevelse utan att ha några som helst krav på mig eller ingått i något avtal med Rapunzel. Jag gör det för att jag VILL och tyckte att det var en kul grej att få visa dig. Orden är mina och berömmet kommer från en upplevelse jag verkligen tyckte om.

11 svar till “Inte bara löshår

  1. Fnulan skriver:

   Tack fina du!! <3

 1. J skriver:

  Det blev jättefint!

  1. Fnulan skriver:

   Tack Jenni, hoppas att du får en fin dag <3

 2. Kerstin skriver:

  Tjusigt! Låter som du hade en skön dag.
  Önskar dig en Glad Påsk! Kram Kerstin

  1. Fnulan skriver:

   Detsamma till dig Kerstin!!
   KRAM

 3. Jenny skriver:

  Snygge!!!

  1. Fnulan skriver:

   Ska du säga *visslar* 😉

 4. Annica Andersson skriver:

  Blev jättefint.
  Du passar bra i det.

  Kram

  1. Fnulan skriver:

   Tack Annica <3

 5. Josefin skriver:

  Vad fint det blev!
  Jag fick själv det bästa man kan tänka sig i påsk. Presentkort för hårförlängning så kommer också få långt och fylligt hår.
  Bästa presenten en tjej kan få 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.