Cornelia

Att vara mamma…..

Att vara mamma….

Många vill ha en reaktion från mig som mamma när det gäller Cornelia. Ni får den inte.
För det första så är det Cornelias liv och hon är 22 år, jag tar inte ansvar för hennes medverkan i Ex on the Beach.
Jag tar ansvar för HENNE.

Att vara mamma innebär att:

Alltid älska

Alltid finnas tillhands

…. men det innebär inte att jag måste älska det hon gör….Det är en stor skillnad.

Jag har alltid haft en önskan om att jag ska klara av att uppfostra mina barn genom att ge dom en fin personlighet, genuina och med empati till andra människor. Och gudarna ska veta att jag har lyckats med alla tre.

Min kärlek till mina barn är villkorslös och beständig, ingen eller inget kan ändra på det. Kärleken sitter inte i det man gör utan i hjärtat.

Det är tufft nu… men vi klarar allt <3

mamma

51 svar till “Att vara mamma…..

 1. Annica Andersson skriver:

  Bra skrivet Fnulan !

  <3

  1. Fnulan skriver:

   Tack Annica <3 <3 <3

 2. Maddw skriver:

  Du ska inte ens behöva försvara det. Precis som du skriver, man behöver inte älska allt dom gör, även om man alltid älskar sina barn.
  Kram

  1. Fnulan skriver:

   Tack Madde <3 <3 <3 Kram

 3. Jenny B skriver:

  Hon är vuxen och får göra sina val. Som förälder står vi för kärlek, inte en massa krav på våra vuxna barn. Klokt skrivet Malin. <3

  1. Fnulan skriver:

   Tack finaste Jenny. Vi måste tänka på det som är viktigt eller hur. Du lär mig varje dag <3

 4. fjulrika skriver:

  1. Fnulan skriver:

   ❤️

 5. Annica skriver:

  Så bra skrivet! Precis likadant känner jag, det viktigaste är att de vet man finns där oavsett vad, kram!

  1. Fnulan skriver:

   Tack Annica, kärleken tar ju aldrig slut ❤️

 6. Yasmine skriver:

  Alltså, du har så rätt tkr jag!
  Hon är din dotter – alltid, men nu är hon 22 och bestämmer själv över sitt liv och sina val!
  Och du som mamma kan (ska) inte BESTÄMMA vad hon väljer att göra eller inte, du kan endast finnas där om/när hon behöver dig eller dina råd/åsikter och vägledning och kärlek!

  1. Fnulan skriver:

   Yasmine, tack för dina fina ord ❤️❤️❤️

 7. Katarina skriver:

  Tittar inte på det programmet så jag kan inte uttala mig annat än att ens barn är alltid ens barn, oavsett hur gamla de är. And we loooooove them!

  1. Fnulan skriver:

   Jaaaaa älskar mest och alltid!! Jag tittar inte heller… Kram

 8. Caroline skriver:

  Håller med dig helt!

  1. Fnulan skriver:

   Tack Caroline!!! Kram

 9. Masale skriver:

  Alltså, hon gör inget som ingen annan gör i det där programmet. Hon verkar dock väldigt mycket mer ärlig med sina känslor än någon annan tjej. Hon är vuxen o tar sina egna beslut…det som sker i programmet sker även i verkligheten, sen att man som vuxen inte vet alla detaljer irl är en helt annan femma… You Go Cornelia!

  Kram till dig Malin <3

  1. Fnulan skriver:

   Åh tack för dom orden!!!! Sen är det ju så att Tv vinklar det väldigt mycket.. det varnade Cornelia mig för när hon sett programmen innan alla andra.. KRAM

 10. Christina Frisberg skriver:

  Jag håller med dig Fnulis du är en klok & kärleksfull mamma & det räcker långt, dina ungar verkar vara som de flesta andra nämligen vackra, självständiga & mogna att ta sina egna beslut utefter just deras ålder, låt de som flygfärdiga flyga & skulle de göra några störtdykningar så fångar du upp dem & plåstrar om dem på bästa sätt, de som ännu är små får vara kvar i boet ett tag till under dina beskyddande vingar.
  Du har gjort ett bra jobb & dina ungar är bra som dom är, skit i vad folk tycker!
  Puzz på re! 🙂 Kärringa från Norrköping. <3

  1. Fnulan skriver:

   Nu får du ju mig att tuta…. TACK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

 11. Maria skriver:

  Villkorslös körlek ska våra barn få och det gäller att lära sig att skilja på person och handling. Det har du redan lärt dig. Tänk om fler kunde resonera och agera utefter detta.

  1. Fnulan skriver:

   Tack Maria! För mig är det jätteviktigt!!! KRAM

 12. Jeanette skriver:

  Kloka ord ❤❤❤

  1. Fnulan skriver:

   TACK ❤️❤️❤️❤️

 13. V skriver:

  Skickar en kram, känns som om du behöver det ❤
  /också en mamma

  1. Fnulan skriver:

   Jaaaa mer än någonsin. TACK!!!!!

 14. J skriver:

  Så klokt du skriver Malin!
  Kram

  1. Fnulan skriver:

   En gör så gott en kan… KRAM fina

 15. Lotta skriver:

  Kloka ord du skriver. Kärleken till ens barn är den största och de kommer göra val här i livet som vi inte alltid tycker om och vi behöver definitivt inte försvara det, utan vårt jobb som förälder är att finnas där för våra barn.

  Kram
  Lotta

  1. Fnulan skriver:

   Det verkligen så, alla gånger. Ha en fin påsk Lotta ❤️❤️❤️❤️

 16. Anonym skriver:

  Vilken mamma du är 💕😍🤗
  Kramar❤️

  1. Fnulan skriver:

   åh tack ❤️❤️❤️❤️❤️❤️

 17. Ingela skriver:

  Men ge dig nu Fnulan! Du, om någon, signalerar ju att du inte är nöjd med dig och din person, och ditt utseende. Och detta uppfattar ju givetvis båda dina döttrar. Mycket av det som avhandlas i din blogg handlar ju om att DU INTE är nöjd med dig själv. Finns ju liksom inte mycket på din kropp som du inte ändrat på. Och våra barn härmar ju vårat beteende… Så det som nu Cornelia gör inför TV-publiken är ju ett resultat av att hon söker ytlig bekräftelse. Liksom du gör, och liksom du nu framgent kommer att få Mira att göra.

  Att du kan sova gott om natten är för mig en gåta. Fnulan, är lika med ytligheten själv. Och denna ytlighet har du förmedlat till Cornelia. Budskapet att man inte ska vara nöjd med sig själv, utan att man alltid kan förbättra sitt yttre (med hjälp av nya, bröst, nya fransar, nya naglar, hårförlängning, magförminskning osv osv osv). Och nu fortsätter du med Mira. Du låter henne gå in i modellvärlden, helt utan att du ens reflekterar över vilka konsekvenser detta får för Miras framtida val i livet. Skäms på dig Fnulan!!

  1. Fnulan skriver:

   Okej Ingela, din kommentar var antagligen för att ge mig en käftsmäll, så tack för den. Den tog där den skulle och det var väl meningen antar jag. Eftersom du har rätten att döma mig och mina barn undrar jag också hur du kan sova gott om natten. Att angripa andra med sina egna åsikter utan belägg gör vem som helst mörkrädd. Du har rätten att gå på andra utan att jag ens kan diskutera det med dig, bara du får ditt sagt.

   Den ytliga bekräftelse Cornelia söker vet du inte ett skit om var den kommer ifrån. Hade jag haft för avsikt att vilja göra skit för andra hade jag mer än gärna berättat den iskalla sanningen för dig. Men jag väljer att vara tyst både för hennes och andras skull.

   Ursäkta, men hur många är det inte som fixar naglar och fransar? Är det ett stort problem för dig? Det är inte för att slippa hålla på med annan smink genom att dölja sina stora ögon som man blivit mobbad för som liten varje dag eller för att man är en äcklig nagelbitare?

   Nya bröst??? Jag hade en så tung byst så mina axlar var förstörda….

   Magen, ja du…. 30 kg viktnedgång gör sitt häng. Hade sagt detsamma till någon som gjort GBP?

   Att jag ens ska behöva försvara mig om vårt val att ta in Mira i ”modellvärlden” går jag inte in på. De svaren kan du läsa i inlägget om det som du tydligen läst.

   Jag säger FY SKÄMS på dig också Ingela som dömer mig och skriver en massa dynga du inte har en aning om vad dom beror på. Om jag är ytlig och vill vara det, MITT VAL!
   Du behöver inte läsa om det, det är bara att stänga ner min sida och leta upp en annan blogg utan vare sig fransar, naglar, tuttar eller mage,,

   Så ja FY SKÄMS på dig med…. och sov gott för du lyckades med ditt syfte med inlägg att känna mig ännu mer som en dålig och hemsk mamma.
   TACK som fan….

   1. MonasUniversum skriver:

    Hold your horses här nu Malin. Jag fattar att du lackar men du har ingen skyldighet att gå i svaromål på en så imbecill läsare. Att man som läsare skriver en kommentar med det innehållet övergår mitt förstånd. Det måste således bara betyda en sak: läsaren är perfekt. Skulle ge allt för att få träffa henne då jag har en hel del att lära.

    Nämen allvarligt, elaka jävla nättroll ska man bjuda på en kopp kaffe. Den här raringen skulle jag bjuda på lunch. Lätt.

    1. Fnulan skriver:

     Vi kan ta den lunchen tillsammans, vi kan göra ett hembesök du och jag =)

    2. Marie skriver:

     Håller med dig Mona. Dessa nättroll.

     Malin, älskade fnulifnulis ❤ Du är en underbar människa, vän, mamma och bloggerska. Dom som skriver annat känner verkligen inte dig. Du är en av de ärligaste människorna jag träffat på och din kärlek till din familj och speciellt dina barn lyser rakt genom dina ögon. Så lyssna inte på dessa, ursäkta, puckon! Dom vet INGENTING mer än hur man slår någon i magen. Puss älskade.

     1. Fnulan skriver:

      ÅH tack kära… TACK som fan!!!!!!!!!
      Dito <3 <3 <3

  2. MEN HERREGUD! Vad är det för fel på dig Ingela? Alltså jag undrar PÅ RIKTIGT vad det är för fel på dig? Din kommentar är nämligen ett praktexempel på en person som måste trycka ner andra för att höja sig själv. Personer som du mår dåligt och enda sättet för att må bra själv är att trycka ner andra. Om du har barn så tycker jag synd om dom. Dom kan verkligen inte ha det lätt med en sådan mamma. Cornelia och Mira har en fantastisk mamma som OVILLKORLIGT älskar dom OAVSETT vad dom gör. Vilken trygghet och vilken självkänsla det bygger hos ett barn att veta att dom är älskade precis som dom är och inte för det dom presterar. Du har inget att komma med Ingela så du kan lika gärna vara tyst!

  3. Sanna skriver:

   Skäms på Fnulan/Malin? Nä skäms på dig Ingela att trycka ner en annan människa som du gör. Vidrigt och vedervärdigt!! Hoppas du inte har barn och att dom lär sig av ditt beteende att döma andra, kritisera och kräka av sig en massa skit på en annan människa. Malin är inte din slagpåse och inte heller din dörrmatta. Vad är du för en människa? Rannsaka dig själv varför du säger som du gör och gör som du gör. Du är en mobbare Ingela! Att du kritiserar Malin, hennes barn och trycker ner henne säger ALLT om dig som människa.
   “Putting people DOWN does not make you a powerful and strong person. It makes you a bully, a coward and eventually alone in life”.

   1. Fnulan skriver:

    Tack <3 Du vet vad det betyder. Trollen är inget för mig... NOLL <3 Det värsta är att man ser deras IP nummer, man får tre nästan likadana kommentarer i följd med påhopp på mina vänner också.Det värsta är att man faktiskt förstår vem trollen antagligen är. Vissa saker vet vissa personer. Eller hur...
    Stor Kram och tack varje sådana som dig står jag ut med idioterna också <3

 18. MonasUniversum skriver:

  Ja, why not. Hon bor ju i Stockholm så det är inga problem!

  1. Fnulan skriver:

   😉

 19. Cilla skriver:

  Du är en väldigt klok mamma ❤️❤️❤️ Hoppas jag kan vara lika stark o klok när det gäller!

  1. Fnulan skriver:

   Annars så stöttar jag upp dig <3 KRAM

 20. Lotta S skriver:

  Så länge ungarna inte skadar sig själv eller nån annan, så ska vi föräldrar bara STOLT stå vid våra barns sida och älska och stötta dom oavsett deras livsval. Sen vad övriga tycker och tänker, tycker jag att vi lägger i samma låda där katten sätter sig och skiter!
  Cornelia verkar ha modet och vilja att gå sin egen väg. Och det gör hon för att hon känner att hon är älskad och respekterad av er, oavsett om ni föräldrar kanske inte uppskattar allt hon gör. Men vem har alltid gjort som ens föräldrar önskar? Inte jag i alla fall, och det vart folk av mig oxå. Och jag kan precis som du Fnulan, slå mig själv på bröstet och säga att jag är en för djävla bra mamma till mina barn

  1. Fnulan skriver:

   Oh vad trevligt med en trevlig kommentar =) Har raderat en massa nu! Jag håller med dig, man ska inte skada andra.
   Heja dig, klart du ska slå dig på bröstet!!!
   Kramen

 21. Katarina skriver:

  Så förödande för dig Malin, i ditt föräldraskap, att du ägnar dig åt att radera kommentarer som inte passar dig. Lika förödande som det faktum att du väljer att inte titta på det förnedrande som din dotter medverkat i. Snacka om strutsmentalitet!!!

  1. Fnulan skriver:

   Katarina, Ingela, Sonja eller Kajsa, välj själv vilket namn du vill heta. Du kan skriva en kommentar till där du skriver din mailadress så kan vi ha en diskussion du och jag.
   Dina kommentarer raderade jag eftersom du valde att dra in en tredje person som inte har med det hela att göra samt att det du skrev inte var relevant i sammanhanget. Ditt hat mot en viss person lyste igenom och hat ska inte jag ha i min blogg. Vill du ha det i din?
   Så skriv igen du med ditt äkta nick samt med din mailadress. Så länge du inte vågar stå för dina åsikter behöver dom inte heller synas.

 22. Lotta skriver:

  Glad Påsk Fnulan! Du verkar vara en fantastisk mamma! Stor kram❤!

  1. Fnulan skriver:

   TACK LOTTA!!!!! <3 Stor kram

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.