Allmänt

I did it!

Jaa I did it, du vet en sån där vandring!

Nu är jag smått mallig ska du veta eftersom I DID IT. Och vet du en sak, jag lever fortfarande. Fan vad grym jag är! Det jag inte berättade för dig var att det var en vandring med MAT =) Hihi, varför trodde du att jag hade hängt med annars.

Jag ska berätta massor för dig om maten, naturen och allt det andra, men jag vill berätta en annan sak först. Jag har fått umgås med Marica i fem timmar. Det var som balsam för själen, gud vad jag kan vara mig själv med henne. Världens bästa grej. Det värsta är att hon känner allt jag känner och idag fick hon ledsna och deppiga vibbar.
Fast vet du hur bra man mår av att vara ute i naturen?

Så nu har jag bestämt mig, Jag ska bli skogsmulle! Japp, så får det bli! Är jag försvunnen en dag så leta upp mig i skogen!

Punkt och Puss.

Bildbevis =)

Så vackert, så vackert

Högst upp på Klintakullen! Du får veta mer imorgon nu ska jag pussas med mannen

Did it

Tack min vän <3

2
yes

7 svar till “I did it!

 1. Silverhome skriver:

  Tack själv, du & jag Fnulan.Du & jag ❤

  1. Fnulan skriver:

   Ja du&jag hjärtat!

 2. J skriver:

  Ha ha, jag visste att du skulle klara det! Log gått när jag såg att det va mat också, men vet du det är du värd!!
  Naturen o fina vänner läker fint! Bra att ni tar hand om varandra 💖

  1. Fnulan skriver:

   Haha ja anade du inte det 😉 KRAMEN <3

   1. J skriver:

    Näpp, men tror det var en alldeles härlig promenad! Ska ta min nu i Sol, minusgrader o marken täckt av snö 😊. Ha en skön påskafton! Kram

 3. Anette skriver:

  Heja dig!! Härligt med en sådan vän. Det är lycka det. Kram Anette

  1. Fnulan skriver:

   Kram Anette! Ja det är verkligen lycka!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.