Allmänt

OJ

Men oj vad hände!

Du gråter väl inte, jag ber om ursäkt men OJ vad tiden sprang iväg idag då. GALET fort. Jag brukar aldrig höra av mig så här sent till dig ju. Aja, det finns så många andra bra bloggare du kan besöka under tiden. Vilken är din favoritblogg? Ge mig gärna ditt bästa tips.

Jag är lite nervös för i morgon. Mannen har sin 20 års dag. Det är både vemodigt och fantastiskt. Vemodet är att det är så fruktansvärt tragiskt det som hänt honom i hans olycka, men så fantastiskt att han lever och jag får ha honom i mitt liv.
Jag vill fira hans närvaro men vet inte hur jag gör det bäst <3

Nä du hjärtat, jag ska faktiskt äta lite mat här nu sen ska jag träffa vännerna ikväll. Kramas, gråta och skratta lite med de bästa.

Puss

oj

Kallt som attans.. men värme att se denna docka. Freddy Billqvist har tagit kortet och han jobbar för Sweden Models där Mira är en av deras juveler.

1
yes

6 svar till “OJ

 1. J skriver:

  Med risk för smör så är det din blogg jag följer flitigast 😌.

  Härligt att din man träffades o att han klarade sig så pass bra trots allt! Fira med god mat o mysigt prat!

  1. Fnulan skriver:

   Ååååååå tack!!!!!!!!

 2. Masale skriver:

  Jag följer ett 40-tal bloggar. Försöker läsa varje dag…ett begär…men vissa dagar hinner man verkligen inte…det tar tid 🙂 Men din, den läser jag ALLA dagar…missar aldrig den. M.a.o är detta min favvo-blogg 🙂 Kram

  1. Fnulan skriver:

   ÅH men tack!!!! <3

 3. Jeg har akkurat lest innlegget om mannen din og vil bare titte innom her også å si hvor glad jeg er for at du får ha ham ved din side! Du har en herlig familie og bildet av datteren din er utrolig vakkert – ja hun er en juvel <3
  Ha en strålende helg 🙂
  Klem fra Charlotte

  1. Fnulan skriver:

   Hej fina Charlotte, TACK för dina ord både till min man och mig. Otroligt kärleksfullt. Vad roligt att se någon från Norge här, du är hjärtligt välkommen och nu ska jag hälsa på hos dig. Hoppas att det är okej.
   Stor varm kram till dig och de dina <3

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.