Allmänt

Hur?

Ja hur gör du?

Herregud jag var uppe med tuppen, hur jobbigt var inte det då? I natt vaknade Veberöd av en JÄTTE hög smäll men ingen vet vad det var. Fy så läskigt. En gång vaknade vi av jordskalv som inte var av dess like… Snart blir det väl ett vulkanutbrott också. Inget förvånar mig längre.

Idag kommer städaren, det är väl därför jag är uppe extra tidigt så att jag får städat åt honom. Det är en sak som jag undrar och det är när det är dags egentligen. Dags för att rensa ut vintern alltså. Det känns som att vädergudarna leker med oss och tar jag bort dom så får jag deras ironi och dåliga humor emot mig och snön kommer för fullt igen. Igår hade vi 22 grader! Ändå vågar jag inte…

Ikväll blir det ett event med ZBH, längtar efter er 35 som kommer <3

Självklart är det en massa himmelsblått i ”vinterkorgen” =) Jag längtar efter en tom hall. I alla fall tom på tjocka jackor och vantar som är omaka. När vågar man?

Hur

10 svar till “Hur?

 1. Anette skriver:

  Jag tycker väl att vi borde våga men jag pallar inte. Inte just nu puhu….
  Hoppas ni får en riktigt trevlig kväll.
  Kram Anette

  1. Fnulan skriver:

   Joo nu kör vi!!! KRAM

 2. En mormor skriver:

  Står på nyheterna att det var en bil som exploderade utanför en villa i Veberöd

  1. Fnulan skriver:

   Man är intr trygg någonstans… 🙁

 3. Mallan skriver:

  Läste att det var en polismans bil som blev sprängd 😔

  1. Fnulan skriver:

   Sorgligt om det har med hans jobb att göra <3

 4. Kerstin skriver:

  Hej!
  Det varje en tragisk händelse i Veberöd , ren tur att ingen blev skadad. Usch!
  Hoppas att du kan njuta av sommarvärmen!
  Kram Kerstin😀

  1. Fnulan skriver:

   Ja men dy vad otäckt det var… usch. KRAM KERSTIN

 5. Paulina Gunnardo skriver:

  Tom hall, ja!! Gu så skönt! Vi har en väldigt liten hall, som vi försöker maxa ännu mer med compact living-tänk, men såå skönt att få ner tjocka jackor och täckbyxor, vantar å annat jox som hör kyla till! Äntligen blev det lite lite luftigt i vår hall =P

  1. Fnulan skriver:

   Mitt åkte igår. TJOHOOOOO vad skönt!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.